Kezdőlap Szabadidő Bulvár Jennifer Aniston lehengerlő volt – mindenki ilyen koktélruhára vágyik a partiszezonra

Jennifer Aniston lehengerlő volt – mindenki ilyen koktélruhára vágyik a partiszezonra

Harper's Bazaar

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A színésznő a “kis feketék” királynője, aki ezúttal egy flitteres miniben vonult a vörös szőnyegen.

A “kis fekete” az a ruhadarab, ami egy nő gardróbjából sem hiányozhat, a karácsonyi és szilveszteri partikra azonban nem árt, ha van benne egy kis csavar. Jennifer Aniston flitteres Stella McCartney koktélruhája épp ilyen, melyben új filmje, a Dumplin’ premierjén mutatta meg tökéletes vonalait.

Jennifer Aniston (Fotó: Getty Images)

A 49 éves színésznő a történetben egy szépségverseny-mániás exszépségkirálynőt alakít, akinek lánya molett és testképzavarral küzd. A sztori egyébként az anyát illetően kísértetiesen hasonlít Jen saját életére, hiszen anyja szintén sikeres modell volt.

A produkció kapcsán Jennifer egy interjúban hosszan mesélt anyjával való harcairól, és borzasztóan sajnálja, hogy ezeket nem volt idejük átbeszélni. „A szakmájából fakadóan az élete a külsőségekről szólt. Na, meg arról, hogy ő hogy néz ki, és én hogy nézek ki.” – emlékezett vissza nemrégiben a Sunday Telegraph mikrofonja előtt.

forrás: instyle.com


Exit mobile version