Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Játszótéren szexelt a pécsi pár fényes nappal, fotóval buktatta le őket egy...

Játszótéren szexelt a pécsi pár fényes nappal, fotóval buktatta le őket egy anyuka..

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A gyerekjátékok közvetlen közelében szexelt egy részeg pár egy pécsi játszótéren.

Teljesen ledöbbent egy pécsi anyuka, aki kislányával indult a helyi Köztársaság téri játszótérre. A játszótéren ugyanis egy fiatal pár szexelt az egyik padon, méghozzá a gyerekjátékok közvetlen közelében. Még az sem zavarta őket, hogy mellettük emberek álltak. Mint az anyuka elmondta: a pár vélhetően nem színjózanon kezdett bele a nyilvános pornóba, mellettük ugyanis ott hevert egy boros üveg, de az anyuka nem biztos abban sem, hogy csupán alkoholt fogyasztottak.

Kiderült, hogy a szerelmesek egyáltalán nem ismeretlenek a környéken, többször is randalíroztak a téren, gyakran aludtak a padokon, sőt még az is előfordult, hogy a játszótéri bokrok alatt végezték kis- és nagydolgukat, ahova a gyerekek ezután már nem mehettek.

„A pécsi Köztársaság téri játszótér mellett van egy gyógyszertár. Akik ott dolgoznak, szintén látják őket, volt, hogy el is zavarták, vagyis megpróbálták„ – tolmácsolta egy ismerősén keresztül a Borsnak az édesanya. Azt is elárulta, hogy a nő nem visszafogott viselkedéséről híres, így már a város több pontjáról is elkergették.

„A megkeresésében szereplő, vagy ahhoz hasonló esettel kapcsolatban a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra válaszadásuk időpontjáig bejelentés nem érkezett”

– közölte a Borssal a rendőrség.

ripost

Hirmagazin.eu

Exit mobile version