Home Tudástár Technika, kommunikáció Januárban váratlanul leállít a Microsoft egy fontos szolgáltatást – sok magyar felhasználót...

Januárban váratlanul leállít a Microsoft egy fontos szolgáltatást – sok magyar felhasználót is érint

Nyitókép: Pixabay

Januárban leáll a Microsoft 365 bővítmény támogatása.

Váratlanul megszünteti az ingyenes Microsoft 365 (korábbi nevén: Office) böngészőbővítménye támogatását a Microsoft – derül ki cég tájékoztatójából.

Az irodai alkalmazásokhoz és dokumentumokhoz gyors hozzáférést biztosító bővítmény a Chrome és Edge böngészőkben elérhető, és nem is nevezhető népszerűtlennek: előbbi böngészőben 6, míg utóbbiban 4 millió felhasználóval rendelkezik – írja a hvg.hu.

A magyar nyelven is megjelent tájékoztató arra hívja fel a figyelmet, hogy a bővítmény támogatása 2024. január 15-én véget ér, utána biztonsági frissítések, hibajavítások sem érkeznek hozzá, és a technikai támogatás is leáll. A vállalat konkrétan azt javasolja, hogy a felhasználók távolítsák el a kivezetés előtt álló bővítményt a böngészőjükből.

A cég közleménye nem említi, hogy a bővítmény működése a dátum után leállna, így a már telepített kiegészítő elképzelhető, hogy tovább fog működni – csak nem lesz hozzá többé frissítés és támogatás.

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Forrás

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version