Kezdőlap Főhírek Belföldi hírek Itt az új álompár? Titkos kapcsolat fűzheti össze Dzsudzsákkal Sebestyén Ágit

Itt az új álompár? Titkos kapcsolat fűzheti össze Dzsudzsákkal Sebestyén Ágit

Sebestyén Ági úgy meséli, régóta jóban vannak a futballistával, ám túl keveset tudnak találkozni / Fotó: Weber Zsolt

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest — Alakul az új álompár? A Blikk megtudta, kimondottan jó kapcsolatot ápol Sebestyén Ági (33) modell és Dzsudzsák Balázs (31), az emírségekbeli Al-Ittihad Kalba magyar válogatott labdarúgója.

Olyannyira, hogy nemrégiben Ági a focistától kért segítséget, hogy gyorsabban gyógyuljon sérült lába, de azt is elárulta, korábban még SMS-t is küldött neki Balázs.

– Régóta ismerjük egymást. Akkor kezdtünk el beszélgetni, amikor még az egyik budapesti szórakozóhelyen dolgoztam. Egyik nap rám is írt, hogy „Mi van veled, cseresznye?”, ez pedig a formás fenekemre utalt – mesélte nevetve Ági, nem is tagadva, hogy megkedvelte a válogatott labdarúgót. – Érezhetően van köztünk kémia, de a távolság közénk állt, nem tudtunk annyit találkozni, ami egy kapcsolat kialakulásához kellene. Most barátok vagyunk, gyakran beszélünk, sőt, nemrégiben tőle kértem segítséget!

Ági ugyanis még a nyáron megsérült a Ninja Warrior forgatásán, ahonnan azonnal kórházba kellett szállítani. A síp- és a szárkapocscsontja eltört, nyolcórás műtéten esett át, fémet építettek a lábába, amely a sérült testrészt rögzíti – ám nem gyógyult rendesen.

– Sajnos, begyulladt, a két csont így nem tudott összeforrni. Tudtam, hogy Balázsnak is volt már sérülése, és megkértem, kössön össze azzal a specialistával, aki őt kezelte. Természetesen azonnal segített. Végül a professzor máshoz irányított, aki egy egyhónapos gyógyszeres kúrát javasolt, ami hatott. Sokat segített a gyógytorna is, már jól vagyok, végre tudok edzeni is – mesélte Ági, akire még vár egy komoly műtét. – Tavasszal veszik ki a vasat a lábamból. Kicsit tartok a beavatkozástól, mert három hónap utána a gyógyulási idő, szóval pont mire teljesen jól lennék, akkor kell ismét kés alá feküdnöm.

A modell ugyan pokoli fél éven van túl, egyáltalán nem bánja a történteket. Állítja, a baleset sok mindenre ráirányította a figyelmét.

– Ez egy jel volt, hogy rossz úton járok, változtatnom kell. Először is kibékültem az anyukámmal, majd elhatároztam, hogy magamon is változtatok – árulta el Sebestyén Ági. – A közösségi oldalamról töröltem az összes pikáns fotót, próbálok megkomolyodni, például az öltözködés terén is.

Ági a Ninja Warrior forgatásán sérült meg, műteni kellett

Interneten keresi a szerelmet

Hiába néz ki remekül Sebestyén Ági, a vonzó modell szingli. Ám bízik benne, hogy hamarosan rátalál a szerelem, ennek érdekében még az internetet is segítségül hívta.

– Nemrégiben regisztráltam egy külföldi társkereső oldalon – vallotta be. – Azért ott, mert a magyar pasik eddig mindig csak azt akarták, hogy tartsam el őket. Ráadásul hajlamosak a megcsalásra, ebből elég volt!

Forrás: Blikk


Exit mobile version