Ronaldo és Messi sakkoznak a vb előtt, .. a kép tarolt a neten..

A jelenkor két legkiválóbb labdarúgója, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is az ötödik világbajnokságár készül, ennek apropójában megosztottak egy közös fotót, amelyen együtt sakkoznak. Mondani sem kell, a kép valósággal felrobbantotta az internetet.

A legfrissebb hírek itt!

A fénykép a Louis Vuitton jóvoltából jöhetett jöhetett létre, amely egyfajta reklámfogás a francia divatháztól a vasárnap kezdődő katari vb előtt. Minden bizonnyal Ronaldo és Messi számára is ez lesz az utolsó világbajnokság. Habár több mint 15 éve uralják ketten a nemzetközi labdarúgást, sem az argentin, sem pedig a portugál világsztárnak nem sikeült ezidáig világbajnoki címre vezetnie hazája válogatottját. Így a képen stílszerűen sakkozás közben láthatóak, amiről a közösségi médiában már most sokan úgy vélik, hogy minden idők legkedveltebb bejegyzése lesz. A fényképet Ronaldo és Messi is megosztotta a hivatalos Instagram-oldalán.

Ronaldo-oldalán alig két óra alatt több mint 14 millióan kedvelték a bejegyzést, míg Messinél 12 millió ez a szám, de vélhetően ez még több is lesz.

origo

Hirmagazin.eu