Itt a döbbenetes amerikai leleplezés az ukránokról

Dátum:

Frank Kendall, az amerikai légierő vezetője szerint az ukrán pilóták kiképzése fontos lépés, azonban az F-16-os vadászgépek nem fogják befolyásolni a háború menetét.

Kendall egy újságírókkal rendezett kerekasztal-beszélgetés során beszélt arról, hogy az F-16-os gépek használata nem fogja felbillenteni az erőviszonyokat a fronton.

SZERINTE OROSZ ÉS UKRÁN OLDALON IS HATÉKONY LÉGVÉDELEM VAN, EMIATT A FELEK CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN HASZNÁLJÁK A LÉGIERŐT A BEVETÉSEKRE.

Az ukránok gyakorlatilag a háború kitörése óta folyamatosan arra kérik a nyugati országokat, hogy küldjenek negyedik generációs F-16-os gépeket Ukrajna számára, Zelenszkij ebben látta az ukrán győzelem kulcsát.

A legfrissebb hírek itt!

Kendall szerint azonban míg a korábban kért hadi technológia rendkívül hasznos az ukránok számára, az F-16-os gépek küldése viszont inkább eszkalációs eszközként értékelhető sokak szerint. Korábban az oroszok is arról beszéltek, hogy a modern vadászgépek küldése tovább ronthat a helyzeten.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

Nagyon kellemetlen adatlopási ügyben érintett az Európai Parlament

Saját alkalmazottai rendkívül érzékeny adatai szivárogtak ki. Személyi igazolványok, útlevelek,...

Robert Fico elleni merénylet: Valóság és összeesküvés-elméletek

Bevezetés Robert Fico, a szlovák politikai élet egyik meghatározó alakja,...

Kína „büntető hadgyakorlatba” kezdett Tajvan környékén

Peking által „büntetőként” aposztrofált hadgyakorlatokba kezdett csütörtökön a kínai...

„Ez rémálom” – épül a metróvonal Róma történelmi kincsei közé fúrva

Kevés a metróvonal az olasz fővárosban. Most épül egy...
Megszakítás