Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Ismét életet mentettek rendőreink.. – Köszönjük!

Ismét életet mentettek rendőreink.. – Köszönjük!

3 3428
police.hu

Egy égő ház udvaráról mentettek ki egy idős asszonyt a hajdúnánási egyenruhások..

Tűz ütött ki egy lakóházban 2023. június 16-án 9 óra 30 perc körül Hajdúnánáson. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság egyenruhásai érkeztek elsőnek a helyszínre.

A ház teljes terjedelmében égett, amikor az udvarra beszaladó rendőrök az épület mellett megtalálták a földön fekvő 81 éves tulajdonost.

További baleseti hírek, bűnügyi krónikák, bűnesetek, képek, videók, részletek..

Kenyeres Krisztián r. őrmester a szomszéd segítségével kivitte az asszonyt a járőrautóhoz, ahol a mentők kiérkezéséig biztonságba helyezték.

Nagy László r. őrmester eközben meggyőződött arról, hogy a házban nem tartózkodik más.

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version