Kezdőlap Életmód Életmód hírek Ingyen nyaraltat 3200 családot Mészáros Lőrinc: 200 millió forintot jótékonykodik el

Ingyen nyaraltat 3200 családot Mészáros Lőrinc: 200 millió forintot jótékonykodik el

vtik9kpturbxy9mota0ywmxzmq5yjgwyzzhndcynti3owqyzjllyzbini5qcgeslqmkam0emm0cw5mfzqlozqgegaewbq
Idén is Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar /Fotó: Fuszek Gábor

A nehéz helyzetben élő családok megsegítésére, amelyben évek óta élen járnak a magyar tulajdonú Mészáros Csoport cégei.

A korábbi évekhez hasonlóan idén nyáron is kb 3200 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsalád nyaralhat szeptemberig a Mészáros Csoport jóvoltából

– közölte a cégcsoport karitatív tevékenységét koordináló Pro Filii Alapítvány szerdán.

Július 1-jétől a zalakarosi Hunguest Hotel Freyaban és a Balatontourist füredi és révfülöpi kempingjeinek mobil- és üdülőházaiban pihenhetnek ötéjszakás turnusokban, félpanziós ellátással, az üdültetés 200 millió forintos költségét Mészáros Lőrinc alapítványa állja.

A nyaralásra a két szervezet honlapján közzétett űrlap beküldésével lehet jelentkezni. A két szervezet ezerforintos hozzájárulást kér családonként az üdülésért.

A Mészáros Csoport kommunikációs igazgatója közölte, hogy nagy öröm nekik, hogy „a kihívásokkal teli gazdasági környezet ellenére” idén is biztosítani tudják a nyári kikapcsolódást azok számára, akiket különösen sújtanak a háború kedvezőtlen hatásai.

Az eddigi évek tapasztalatai azt mutatják, óriási szükség van a nehéz helyzetben élő családok megsegítésére, amelyben évek óta élen járnak a magyar tulajdonú Mészáros Csoport cégei

– közölte Tóth Krisztina.

magyarnemzet

Hirmagazin.eu


Exit mobile version