Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Így emlékeztek a Hableány tragédiájára – videók (18+)

Így emlékeztek a Hableány tragédiájára – videók (18+)

hvg.hu

Maga az esemény borzalmas látvány, ahogy az ukrán hajóskapitány magára hagyta azt a hatalmas szállodahajót, amely szabályosan elgázolta és maga alá temette a Hableányt, annak utasaival együtt, … soha nem lehet elfelejteni – videó

Hableány sétahajó 2019. május 29-én süllyedt el a Margit híd közelében, miután összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A Hableányon 35-en utaztak, 33 dél-koreai turista és a kéttagú magyar személyzet.

Megszületetett a Hableány-ítélet, 5 év 6 hónapot kapott az ukrán kapitány

Első fokon fogházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság Juríj Csaplinszkíjt, a Hableány katasztrófáját okozó Viking Sigyn kapitányát Budapesten.

Emberek haltak meg, anyák, apák, gyermekek, … családok mentek tönkre, és le merték írni ezt a nevetséges és szomorú ítéletet!

Így emlékeztek a Hableány tömegszerencsétlenségre!

Videó

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version