Időjárás: Németh Lajos szerint hétvégén már 30 fok is lehet a hőmérséklet (A cikk videót tartalmaz)

Dátum:

Németh Lajos jó hírekkel szolgált azoknak, akik nagyon várják már, hogy végre beköszöntsön a nyár, és a 30 fok körüli hőmérséklet, hiszen már ma is 25 fokig kúszhat a hőmérő higanyszála.

Népszava

„A legmagasabb hőmérséklet az ország nagy részén eléri a 25 fokot, és a meteorológiában azt a napot, amikor a legmagasabb hőmérséklet egy adott ponton eléri a 25 fokot, nyári napnak hívjuk. Nyári nap lesz a mai, illetve a 21 és 27 fok közötti legmagasabb hőmérséklet megfelel a május második felében szokásosnak” – mondta Németh Lajos, aki azt is elárulta, hogy folyamatosan melegszik majd a hőmérséklet.

Németh Lajos szerint jó idő lesz „FOTÓ: SZABÓ GÁBOR – ORIGO „

A következő napokban még melegszik az idő, a most következő hétvégén helyenként 30 fok körüli hőmérséklettel kecsegtet” – árulta el a meteorológus.

Forrás: life.hu, PA-DÖ-DŐ (Offisöl csenöl)

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

Mexikói hőhullámok és az élőlények tömeges pusztulása – képek

Mexikó az elmúlt években egyre súlyosbodó hőhullámokkal küzd, amelyek...

A Gömbvillám jelensége – képek, videó

A gömbvillám (angolul "ball lightning") egy ritka és különleges...

Kutató: elértük azt a hőmérsékletet, amelyet csak 2100-ra tervezett az ember

Az átlagosnál melegebb és a tavalyinál is szárazabb nyár...
Megszakítás