Home Főhírek Belföldi hírek Idegen gyerekeket fogadott be az otthonába Gyurcsány Ferenc: így kerültek a fiatalok...

Idegen gyerekeket fogadott be az otthonába Gyurcsány Ferenc: így kerültek a fiatalok az egykori miniszterelnökhöz

uixk9kpturbxy9jngjhotlknmy0odhkzjhlmzczowuwytjjmzvknwvkzi5wbmeslqmai80jsm0fc5mfzqlozqgegaewbq
Saját kötcsi történetét osztotta meg Gyurcsány Ferenc / Fotó: MTI/Mohai Balázs

A Demokratikus Koalíció és a magyar politika kimozdíthatatlannak látszó oszlopa, Gyurcsány Ferenc a fideszesek hagyományos kötcsei piknike alatt egy személyes történetet osztott meg, amely őt köti a településhez.

Ezekben a percekben is zajlik a kötcsei piknik, amely a fideszes politikusok hagyományos őszi politikai szezonnyitásáról szól. Már a miniszterelnök is megérkezett a helyszínre, és hamarosan elmondja majd nyitóbeszédét is. Ezidő alatt Gyurcsány Ferenc egy egészen más hangvételű posztot osztott meg.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

„Zsivajogtak. Szépek voltak, óvodások, kisiskolások. Hárman. Anyukájuk mellettük, már a pénztárnál álltak a kötcsei kisboltban. Szép tekintetű asszony. Soha korábban nem találkoztunk. Kiderült, dolgozni indul, a nyári szünetben nincs kire hagyni a gyerekeket, férje is dolgozik, mennek a gyerekek akkor most vele, aztán majd ellesznek ők fegyelmezetten.

Kedves gyerekek. Mondom, hadd vigyem őket játszani, tudja ki vagyok, megbízhat bennem, nagy a kert, sok a vendég, sok kölyök van nyáron nálunk, jól el lesz ez a három is. Szívesen vagyok velük. Méregetett pár pillanatig. Aztán kérdezett ezt meg azt. Végül a gyerekeket, hogy akarnak-e menni, jönni. Aztán mikor kiderült, hogy ilyen-olyan ismerős kislány és kisfiú is van nálunk a faluból, akkor megjött a bátorságuk és jöttek.

Végül két napot maradtak. Az én legkisebb fiam Budapest egyik legjobb iskolájába jár, nagyszájú, magabiztos, nagyvárosi gyerek. A mi három helyes új kisgyerekünk egy kis faluban, szűkebb, szorítóbb világban él. Kellett egy kevés idő, hogy egymásra találjanak. Meg még pár helyi ismerős gyerek, akik közvetítettek az elején.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Talán két óra. És ezek a gyerekek értették és szerették egymást. Várták, hogy másnap is találkozzanak. Jöttek. Közössé lettek a semmiből. Nem tudom, hogy a szülők mit gondolnak a világról. Nem beszéltünk politikáról. Örültünk egymásnak. Hogy a gyerekeinknek van pár jó közös napja. Aztán mentek, mert harmadnap már egy másik nagy társaság jött, munka, más dolgunk volt” – írja Magyarország egykori miniszterelnöke a Facebookon.

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version