4 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

Hugh Hefner exbarátnője szerint a Playboy atyja szexuális aktust folytatott egy kutyával (18+)

Dátum:

Megosztás:

A most 65 éves Sondra Thodore elmondta, hogy megrémült, amikor néhai szerelmét, Hugh Hefnert félreérthetetlen helyzetben találta az egyik kutyájukkal. Sondra Theodore 1976 és 1981 között járt a Playboy magazin alapítójával, aki 2017-ben, 91 évesen hunyt el.

A volt barátnő a Playboy titkai című dokumentumsorozat egyik epizódjában beszélt a sokkoló élményről – írja a Daily Star.

Elmondta, hogy egyszer a kedvenc kutyájukkal találta félreérthetetlen helyzetben Hefnert. Az exmodell ezután mindent megtett annak érdekében, hogy a kutya soha ne maradhasson kettesben a Playboy atyjával.

“Egyszer bementem, és ő… a kutyával, a mi kutyánkkal…” – kezdte Sondra. “Azt kérdeztem: mit csinálsz? Ő pedig azt mondta: Nos, a kutyáknak is vannak szükségletei. Erre azt mondtam neki, hogy hagyja abba. Soha többé nem hagytam egyedül a kutyával. Nem akartam elhinni, amit látok.”

A nő később azt is elmondta, hogy egy másik kutya pedig drogfüggő lett a villában. Mivel mindenhol kokain volt, így a kis uszkárnak nem volt nehéz ráakadni. Már a szoba túloldaláról megérezte a szagát, és ha vendégek voltak náluk, mindig be kellett zárni, hogy ne férjen hozzá.

Nem ez az első eset, hogy durva titkok szivárognak ki Hugh Hefnerről. Amióta elhunyt a Playboy alapítója, egyre több volt nyuszilány számol be arról, hogy a színfalak mögött nem volt olyan csodálatos az élet a villában, mint ahogy az kívülről látszott.

Forrás: Life / Hirmagazin.eu

Forrás, fotó: AFP/2014 Getty Images/Charley Gallay

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Figyelem! Győri rendőreink a lakosság segítségét kérik a képen látható gyermek megtalálása ügyében! – Oszd meg!

Győri nyomozóink a lakosság segítségét kérik az ismeretlen helyen tartózkodó gyermek megtalálásához. A Győri Rendőrkapitányság 08010-157/505/2022. körözési számon eljárást...

Magyarországra nem vonatkozik az EU-s kőolajársapka

Magyarország mentességet kapott a kőolaj árkorlátjára. Az Európai Tanács pénteki döntése szerint plafont határoznak meg az orosz kőolaj...

Ma este két romatikus film, Richard Gere és Kevin Kostner főszerepléseivel: Micsoda nő!; Üzenet a palackban; – videók

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Mi történhetett a Hajógyári szigeten? A Dunából emelték ki a diszkóból kidobott fiatal holttestét, és itt még nincs vége a történetnek…

Éppen tizenegy éve annak, hogy a Hajógyári-szigetnél a Dunában megtalálták H. Géza holttestét. A fiatalember haláláért a rendőrség...