Home Főhírek Időjárás Hőségriasztás mától péntekig, brutális forróság tör ránk

Hőségriasztás mától péntekig, brutális forróság tör ránk

Nehéz elviselni a rekkenő hőséget a napon /Fotó: Shutterstock

Harmadfokú hőségriasztást adott ki az ország egész területére szerdától péntekig az országos tisztifőorvos.

Harmadfokú, legmagasabb szintű hőségriasztást adott ki az ország egész területére szerdától péntekig az országos tisztifőorvos.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleményében felhívták a figyelmet arra, hogy a hőség megviseli a szervezetet, fáradékonyabbak lehetünk,

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Javasolt sokat pihenni, kerülni a megerőltető fizikai munkát és mérsékelni a legmelegebb órákban a hosszan végzett sportolást, futást, kerékpározást.

Ebben a 3 napban, naponta, a csúcshőmérséklet akár a 40 C.fokot is elhaladhatja!

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version