Home Szabadidő Média és szórakozás Horrorfilmekkel hangol Halloweenre a Disney+

Horrorfilmekkel hangol Halloweenre a Disney+

572

A Barbár október 26-tól elérhető a streamingszolgáltató kínálatában

Budapest, 2022. október 25. – Nem kell Halloweenig várni azoknak, akik egy kis borzongásra vágynak: A Disney+ kínálatában már október 26-tól elérhető a régóta várt, Georgina Campbell és Bill Skarsgård főszereplésével érkező Barbár (Barbarian); valamint a Matriarch című brit horrorfilm már fent van a Disney+-on. Mindemellett a horrorrajongók olyan klasszikusok közül csemegézhetnek, mint az American Horror Stories, az 1976-os The Omen, a Jelek, vagy éppen A nyolcadik utas: a Halál.

Az október 26-án érkező Barbárban a fiatal Tess (Georgina Campbell) állásinterjúra utazik Detroitba. Azonban a szállására késő este megérkezve kiderül, egy furcsa idegen (Bill Skarsgård) már beköltözött a házába. Bár tudja, hogy nem jó ötlet, mégis ott marad éjszakára. Hamarosan zajokat hall a ház más részeiből és rájön, nemcsak a váratlan vendégtől van oka félni. A 20th Century Studios és a New Regency gondozásában megjelenő Barbárban, melynek írója és rendezője Zach Cregger, feltűnik még Justin Long is.

A legfrissebb hírek itt!

Már elérhető a Matriarch című brit horror is a Disney+-on: egy majdnem halálos túladagolást követő mélyponthoz érve Laura Birch (Jemima Rooper) úgy dönt, elfogadja rég nem látott édesanyja (Kate Dickie) meghívását gyermekkori otthonába, azt remélve, hogy a kis eldugott angol faluban eltöltött idő segít megküzdeni a belső démonaival – ám még nem is sejti, hogy egy igazival kerül szembe. Hamarosan rájön, hogy a városka lakói mind egy sötét titkot őriznek, olyat, amely nemcsak az édesanyjára, hanem saját életére is hatással van.

A Disney+ kínálatában már most is számtalan horrorfilm érhető el. Legyen szó akár régi klasszikusokról (A légy, The Omen, A nyolcadik utas: a Halál), valódi nagy kasszasikerekről (Hatodik érzék, Jelek, X-akták), vagy az utóbbi évek közönségkedvenceiről (American Horror Stories, Éjjeli Vérfarkas, Éjszaka a házban), attól függően, hogy ki mennyire szeretne rettegni, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb tartalmat.

Kiemelt tartalmak:

Facebook: @DisneyPlusHU

Nyitókép: port

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version