Budapest ― Egyre komolyabban gondol a gyerekvállalásra Berki Krisztián (38)

Tavaly nyáron feleségül vette szerelmét, Mazsit, akit mindenben támogat, még abban is, hogy hamarosan egy bokszmeccsen szálljon ringbe. Ám a tévés nem szeretné, ha ősz után is küzdősportot űzne kedvese, hanem inkább a babaprojektre koncentrálna.

– Mazsi bokszolni kezdett, és alig várjuk, hogy szeptemberben egy hivatalos gálán megmutassa magát egy mérkőzésen. Egyelőre annyit árulhatok el, hogy egy tévécsatorna is közvetíti majd, de ez legyen meglepetés – mondta Berki Krisztián a Vasárnapi Blikknek.

Berki Krisztián a bokszolásban is támogatja feleségét, sőt ő is rendszeresen edz /Fotó: Facebook

– Sokan kérdezik, nem féltem-e őt, de mivel profi sportoló volt, évekig karatézott, nagyon ügyes. Ráadásul a ringen kívül mindentől megvédem őt, neki csak ott kell helytállnia. Persze azért aggódom érte, főleg, mivel szeretnénk közös babát, ezért biztos, hogy a mérkőzés után nem engedem többet a szorítóba, vigyáznia kell magára. Most kiélheti ezt az adrenalinvágyát, hagyom harcolni, utána viszont szó sem lehet semmilyen veszélyes dologról – figyelmeztetett a hazai reality műfaj koronázatlan királya, aki őszig nem lesz képernyőn, ám addig sem hagyja magára rajongóit, saját videós csatornát indított.

Berki Mazsi komolyan készül az őszi ökölvívómeccsére /Fotó: Facebook

– Nagy terveink vannak a jövőre nézve. Már a feleségem a főnököm, ugyanis közös reklámügynökséget alapítottunk, de ez még csak a kezdet. Szinte biztos, hogy az esküvőnkről készült videó is a csatornánkon lesz majd látható. Bárhova megyünk, bármit csinálunk, azt megmutatjuk – mondta Krisztián, aki feleségével együtt készíti a kisfilmeket. – Mi kamerázunk, eddig Mazsi vágta a videókat, nemrég pedig megkértük a legmenőbb Youtuberek vágóját, Straub Dominikot, hogy ezután csinálja ő, mert így nekünk több időnk lesz a tartalomgyártásra.

A showmannek és Mazsinak profi szakember, a korábbi profi világbajnok ökölvívó Hidvégi György (jobbra) segít /Fotó: Facebook

Fiatal sztárral dolgozik együtt

Dezső Bence a legnépszerűbb fiatal Youtuberek köze tartozik, őt tartják generációja Berki Krisztiánjának.

– Jó volt Krisztiánnal dolgozni, örülök, hogy forgatott velünk a Brodapest nevű online sorozatunkban. Sokat tanultam tőle, de szerintem ez fordítva is igaz. Régóta követem a pályafutását, remélem, forgatunk még együtt – mondta Bence, aki nem lát konkurenciát, az ezen a téren még feltörekvő Berkiben. – Jó, hogy az idősebb generáció is próbálkozik a neten.

blikk