Home Szabadidő Bulvár Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

20220817darius campbell danesh a pop1

Meghalt Darius Campbell Danesh skót énekes és színész, egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt vele.

A 41 éves Darius Campbell Danesht pár napja holtan találták egy lakásban a minnesotai Rochesterben. A helyi rendőrség szóvivője a Varietynek csak annyit mondott, hogy jelenleg is zajlik a nyomozás, egyelőre nem tudni, hogy az énekes milyen körülmények között halt meg.

Darius Campbell Danesh a Pop Idolban. FORRÁS: ITV

Campbell Danesh harmadik lett az American Idol brit megfelelőjében, a Pop Idolban, Colourblind című száma pedig az első helyig jutott a brit slágerlistán. A West Enden is több produkcióban játszott – a Chicagóban például America Ferrera oldalán tűnt fel –, de pár filmben és sorozatban szintén számítottak rá, többek között a Hotel Babylonban és a Hollyoaksban láthattuk. Az énekest egyébként Vajna Tímea is gyászolja, erről itt írtunk.

origo

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version