Hollandiában fogták el

hirmagazin 2015 06 18 100611

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A 39 éves csemői férfit európai és nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték a Pest megyei hatóságok.
A cikkhez kapcsolódó videó:

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat szemérem elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt V. János 39 éves csemői lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 39 éves férfi 2012. október 20-án – a láthatás alkalmával – kiskorú gyermeke nemi szervét egy nagykőrösi lakásban tapogatta, puszilgatta. Tekintettel arra, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a Pest megyei nyomozók elrendelték a férfi körözését és felfüggesztették a nyomozást.

A 39 éves férfit a Pest megyei nyomozók a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és az Országos Rendőr-főkapitányság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ, valamint a holland társszervek munkatársaival együttműködve 2015. június 3-án Hollandiában elfogták. Ellene a Dabasi Járásbíróság kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt európai és nemzetközi elfogatóparancsot, míg a Ceglédi Járásbíróság szemérem elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt európai elfogatóparancsot bocsátott ki.

A csemői férfi átadása az amszterdami repülőtéren megtörtént és a magyar hatóságok a további eljárás lefolytatása céljából 2015. június 17-én este Magyarországra hozták.

A Pest megyei nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezte V. János előzetes letartóztatásának elrendelését.

Forrás: http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/hollandiaban-fogtak-el-videoval

Korrektúra: www.hirmagazin.eu

 

Exit mobile version