Home REBLOG TikTok Hogyan töltsünk le TikTok videókat: Egy teljes útmutató

Hogyan töltsünk le TikTok videókat: Egy teljes útmutató

TikTok

Bevezetés:

A TikTok hatalmas népszerűségre tett szert a világon, milliókat lekötve rövid és lebilincselő videóival. Vicces jelenetek, tánc kihívások – a TikTok rengeteg szórakoztató tartalmat kínál. Bár ezeket a videókat az alkalmazáson belül is élvezheted, előfordulhat, hogy néha letöltenéd a TikTok videókat az eszközödre offline nézésre vagy barátaiddal való megosztásra. Ebben a cikkben útmutatást nyújtunk arra, hogyan töltsd le a TikTok videókat könnyedén anélkül, hogy átfogalmazásra lenne szükség.

A TikTok videók letöltésének folyamata:

A TikTok videók letöltése néhány egyszerű lépést igényel, de fontos megjegyezni, hogy maga a TikTok alkalmazás nem biztosít hivatalos letöltési lehetőséget az appon belül. Azonban használhatsz harmadik féltől származó eszközöket és alkalmazásokat, amelyek lehetővé teszik a TikTok videók közvetlen letöltését az eszközödre.

Módszerek a TikTok videók letöltéséhez:

1.TikTok videóletöltő használata:

Az egyik legkönnyebb módja a TikTok videók letöltésének az erre szakosodott TikTok videóletöltő weboldalak vagy alkalmazások használata. Ezek a platformok lehetővé teszik a videó URL-jének beillesztését, és azonnal letöltik azt az eszközödre. Egyszerűen kövesd ezeket a lépéseket:

 • Nyisd meg a TikTok alkalmazást az eszközödön, és találd meg azt a videót, amelyet letölteni szeretnél.
 • Kattints a videón található „Megosztás” gombra (jobbra mutató nyíl).
 • Válaszd ki a „Link másolása” lehetőséget a videó URL-jének vágólapra másolásához.
 • Nyiss meg egy TikTok videóletöltő weboldalt vagy alkalmazást a webböngésződben.
 • Illeszd be a másolt URL-t a letöltő weboldal vagy alkalmazás megfelelő mezőjébe.
 • Kattints a „Letöltés” gombra a videó letöltésének megkezdéséhez.
 • Válaszd ki a kívánt videó minőségét/formátumát, és mentsd el az eszközödre.

2. Képernyőfelvétel:

Egy másik módszer a töltse le a TikTok videót, hogy közvetlenül a készülékedre rögzíted a képernyőt. Bár ez a módszer nem biztosítja a legjobb minőségű videót, gyors megoldást jelenthet. Íme, hogyan teheted meg:

 • Nyisd meg a TikTok alkalmazást, és keress rá arra a videóra, amelyet letölteni szeretnél.
 • Készítsd elő a készülékedet a képernyőfelvételre. A legtöbb okostelefonon a képernyőfelvételi lehetőségeket a bejelentkezési panel lenyitásával vagy a vezérlőközponton keresztül érheted el.
 • Indítsd el a képernyőfelvételt, majd indítsd el a TikTok videót az elejétől.
 • Hagyd, hogy a képernyőfelvétel rögzítse az egész videót.
 • Állítsd le a képernyőfelvételt, amikor a TikTok videó befejeződik.
 • Találd meg a felvett videót az eszközöd galériájában vagy a képernyőfelvétel mappában.

Összefoglalás:

A TikTok videók letöltése lehetővé teszi, hogy offline élvezd azokat, vagy megoszd másokkal. Bár a TikTok nem biztosít hivatalos letöltési lehetőséget, könnyedén letöltheted a videókat harmadik féltől származó TikTok videóletöltők vagy képernyőfelvétellel. Kövesd az ebben a cikkben említett módszereket a TikTok videók könnyed letöltéséhez. Ne felejtsd el tiszteletben tartani a tartalomkészítők jogait, és csak személyes használatra vagy megfelelő engedéllyel tölts le videókat. Most pedig élvezd a kedvenc TikTok videóidat bárhol is vagy!

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version