Kezdőlap Szabadidő Bulvár Hiába várták Kőmlőn Varga Irén énekesnőt, nem ment, mert máshova ment, eltévedt,...

Hiába várták Kőmlőn Varga Irén énekesnőt, nem ment, mert máshova ment, eltévedt, a 350 km-rel odébb lévő Komlóra ment..

Varga Iréntől sok embert kiráz a hideg! Hirmagazin.eu

Kömlő, Komló, .. pedig annyira egyformák, gondolhatta Varga Irén, ..  na de Kömlőn várták, Komlón pedi nem várták, .. így lemaradt a jó kis buliról, .. íme a történet:

Tegy fel a kezét, akit meglep, hogy Varga Irén nem jelent meg egy szombatra tervezett fellépésén! Senki?

Nos, a dolog természetesen nem ennyire egyszerű. Hősnőnk ugyanis útnak indult annak rendje és módja szerint és meg is érkezett a célállomásra, ahol azonban hiába kereste a színpadot, ahol elővezethette volna “művészetét”. Aki azt gondolja, hogy a netes hírességet átverték, az hatalmasat téved.

Fotó: YouTube

Irénünk ugyanis saját magát verte át, vagyis inkább a földrajzi, olvasási és értelmezési képességei tettek keresztbe a bulinak. A fellépés ugyanis a Kömlői fesztiválon lett volna esedékes délután négy órakor, de az “énekesnő” ebben az időpontban éppen Komlón kereste a sokadalmat. Persze akár elkezdhetett volna kapkodni is és megpróbálhatott volna padlógázzal átjutni oda, ahol valóban várták, de mivel a két település között 350 kilométer feszül, jobban járt, ha inkább hazafelé vette az irányt.

Fotó: Facebook

A blamázsról egy kömlői polgár számolt be lapunknak, aki ugyan nem Irénke miatt látogatott el a fesztiválra, de szórakoztatónak találta a történetet. Nos, igaza van…

ripost nyomán

Hirmagazin.eu

Exit mobile version