Kezdőlap Főhírek Belföldi hírek Hiába jelezték a vízműveknek, napok óta ömlik a víz Budaörs utcáin –...

Hiába jelezték a vízműveknek, napok óta ömlik a víz Budaörs utcáin – videó

csotores javitas
csotores javitas, sosvvgy

Hiába jelezte a budaörsi önkormányzat és a lakóközösség a Fővárosi Vízműveknek a a problémát, azt nem orvosolták munkaerőhiány miatt.

Világszerte több területen lépett fel munkaerőhiányl, s ez alól a vízművek sem kivétel. Elárasztotta Budaörs főutcáját a víz, ugyanis a városban csőtörés történt, ám hiába jelezték a lakók és önkormányzat is többször a problémát, nem kaptak segítséget.

– A hibát mi bejelentettük nem egyszer, hanem többször írásban a vízvonalon, e-mailben, és várjuk azt, hogy a Fővárosi Vízművek kivonuljon és megállapítsa a hiba jellegét. Utána pedig azt el is hárítsa természetesen – nyilatkozott a Híradónak Lőrinc Mihály műszaki osztályvezető.

A Fővárosi Vízművek igazgatója kifejtette, hiába tudnak a problémáról, a munkaerőhiány miatt nincs elég emberük a javításra. A hőségre való tekintettel pedig – ha nem okoz gondot – hagyják folyni a vizet.

– Nagyon nagy számú meghibásodás fordult elő a területen, és nyilván a több lakost érintő ügyeket vettük előre. A többi munkát a következő napokban fogjuk majd elvégezni – mondta Csörnyei Géza üzemeltetési igazgató.


Exit mobile version