A napokban a szívügyek kerülnek fókuszba a horoszkóp szerint.

GettyImages-1291370076
Bár az ősz egyre csak hűvösebb, a szívek mégis felmelegedni látszanak. Most sokak szerelmi élete tartogat fordulatot és izgalmas eseményeket.

Mind a szinglik, mint a párkapcsolatban élők erre számíthatnak. A heti horoszkóp szerint most sokan keveredhetnek flörtbe, egyesek féltékenységcsatákat vívnak, és lesznek, akiket most talál meg a szerelem.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Kosként szinte forr a véred, most minden receptoroddal a szerelemre figyelsz. Kedveseddel izzik köztetek a levegő. Nem győzi csodálni vonzó kisugárzásod. Ha még szingli vagy, munkahelyeden flörtbe keveredhetsz. Érdemes átgondolnod, mivel járhat mindez.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Valaki szívességet kér tőled, ám ennek a teljesítése túl sok időt és energiát emésztene fel, és lemondásokkal járna. Érdemes megbeszélned vele, mit vagy kit javasolsz saját magad helyett. Párban romantikahegyek várnak rád. Ha még egyedülálló vagy, két pasi is horogra akad, ha társkeresőzöl.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Új feladattal bíznak meg munkahelyeden, ami először nagy falatnak tűnhet, ám hamar belerázódsz. Kedveseddel egy hosszú távú tervetek születik, ami motiválttá tesz benneteket. Ha még egyedülálló vagy, egy új illető tetszik meg, akit eddig sosem láttál.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Tele vagy tervekkel, amelyeket szeretnél megvalósítani, de ezekhez sok türelem, idő és erőfeszítés kell. Kitartás, jó úton haladsz! Pároddal nap mint nap csodás pillanatok várnak. Minden nap egy közösen megélt csoda a számotokra. Ha még szingli vagy, egy barátnőd ismerőse kezd érdekelni.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak. Most támad egy kiváló ötleted arra, hogyan csökkentsd kiadásaid, számláid összegét. Szíved választottjával egy titkot bízhattok egymásra, ami bizalmatok jele. Ha még szingli vagy, egy régi plátói szerelmed ismét felbukkan a láthatáron, és felkavarja az állóvizet.

SZŰZ (VIII. 23. – IX. 22.)

Munkahelyeden minden az elképzeléseid szerint halad. Most inkább a magánéletedre tolódik a fókusz, mivel féltékenység gyötör. Ha kapcsolatban élsz, mindenképp beszéld meg a pároddal a dolgot, így megkönnyebbülhetsz. Szingliként riválisod zavar, ám jelölted nem feltétlenül felé húz!

MÉRLEG (IX. 23. – X. 22.)

Szerencse kísér a héten, így akármibe is fogsz, az sikerül. Ez jókedvre derít, mosolyod pedig másokat is feldob. Párod mindenképpen, akinek most szüksége is lesz a támogatásodra. Szingliként ketten is küzdhetnek most a kegyeidért. A választás a te kezedben van!

SKORPIÓ (X. 23. – XI. 21.)

Jó híreket tartogat neked a hét, mely bizonyára fel fog dobni. A hír anyagi vonatkozású lehet. Párkapcsolatod új fejezethez ér, most még közelebb érzitek magatokat egymáshoz. Ha még várod a párod, egy kolléga felől tapasztalhatsz közeledést. Kérdés, hogyan ítéled meg.

NYILAS (XI. 22. – XII. 21.)

Új célt tűzöl ki magad elé, ami nagyon motiválóan és inspirálóan hat rád. Szerelmeddel olyan napokat éltek, mintha csak most indult volna a kapcsolatotok. Most a kommunikációtok is nagyon gördülékeny. Ha még egyedülálló vagy, régi ismerősöd, aki sokat változott, hirtelen vonzani kezd.

BAK (XII. 22. – I. 20.)

Többet kellene pihenned, és ezt egyre inkább érzed. A hét feladata, hogy ezt próbáld megvalósítani valamilyen módon. Szerelmedben remek partnerre lelsz, aki ugyancsak kimaxolta már minden kapacitását. Szingliként most magadra koncentrálsz, de Cupido épp ilyenkor szereti ellőni nyilait.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Szétszórtabb lehetsz, ezért fontos, hogy jobban odafigyelj magadra és holmijaidra. Könnyen megeshet, hogy elveszítesz valamit. Pároddal kicsit kevesebb időtök lesz kettesben, de a közös órák nagyszerűsége kárpótol. Ha még nincs párod, valami miatt kiábrándulsz jelöltedből.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Hála a szemfülességednek, valamihez sokkal olcsóbban jutsz, mint azt gondoltad. Így több pénz marad a zsebedben. Párkapcsolatod virágzik, most legszívesebben el sem engednétek egymás kezét. Ha még egyedülálló vagy, titkos rajongód végre randira hívhat. 

nyitókép: Shutterstock

Femina

Hirmagazin.eu