forrás: hirado.hu

Az Ikrek végre kellemes hétre számíthat, a Rák aggodalmai felerősödnek, az Oroszlán legszívesebben aranykalitkában tartaná párját.

Kos (március 21.-április 20.)
Bár mindent megtesz, hogy elérje a célját, mégis mérgelődik, mert a befektetett energiáihoz képest alig tud eredményt felmutatni. Elégedetlensége jogos, de nem tud mit tenni.

Bika (április 21.-május 20.)
Szerelmi életében minden úgy alakul, mint a mesében, mégis elégedetlen, mert olyan dolgokra vágyik, ami elérhetetlen. Vegye le a rózsaszín szemüvegét, gondolkozzon reálisan.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Kellemes hétre számíthat, munkahelyén elismerésben részesül, bár pénzzel nem jár, mégis boldoggá teszi. Magánéletében a konfliktusok elsimulnak, élvezze a nyugalmat.

Rák (június 22.- július 22.)
Ismét felerősödnek az aggodalmai, és ott is rémeket lát, ahol egyáltalán nem kellene. Belekapaszkodik egy-egy szóba, azon rágódik, ezért nincs nyugalma sem éjjel, sem nappal.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Legszívesebben egy aranykalitkában, lakat alatt tartaná a párját, aki nehezen tűri, ha uralni akarják. Óvakodjon a túlzásoktól, mert különben hamar egyedül találja magát.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Szakmai téren se legyen kishitű, mert hamar félre söpörhetik. Álljon ki az elképzelése mellett, hiszen biztosan tudja, hogy nagyszerű, amit csinál. Bátraké a szerencse!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nincs sok ideje a tétovázásra, mert a siker nem várja meg. Új hódolója, félreértheti a viselkedését és más után néz. Ne hagyja elmenni, ha már végre sikerült meghódítani.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Kissé elhúzódó ízületi panaszokkal kell számolnia, főleg a váll- és hátfájása nehezíti napjait. A rendszeres mozgás segíthet, de komoly fájdalom esetén forduljon orvoshoz.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Anyagi gondjai egyik pillanatról a másikra nem oldódnak meg, de ne keseredjen el. Kérjen valakitől segítséget, hogy átmeneti időre lélegzetvételnyi levegőhöz juthasson.

Bak (december 22. – január 20.)
Mellébeszéléssel ne rontsa tovább az amúgy sem rózsás helyzetét. Ebben az esetben az egyenes út a legrövidebb. Kockáztasson, de játsszon nyílt lapokkal, és nyerni fog.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Járjon a párja kedvében, akkor elvonulnak a sötét felhők és végre újra kisüt a Nap.  Megoldás most is kéznél van, de vigyázzon, makacsságával végleg elronthat mindent.

Halak (február 20. – március 20.)
Nehezen képes túltenni magát a csalódottságán, de belső feszültségét mégse a környezetén vezesse le. Ingerültségével, kemény megjegyzéseivel maga alatt vágja a fát.