Kezdőlap Főhírek Külföld Hét évet kapott a 14 éves lányt megerőszakoló férfi

Hét évet kapott a 14 éves lányt megerőszakoló férfi

Hét évet kapott a 14 éves lányt megerőszakoló férfi

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bűnösnek találta a brit bíróság azt az elutasított menedékkérelmű szír migránst, aki a vád szerint bántalmazott és megerőszakolt egy 14 éves kislányt. Mint kiderült, a férfi több mindenben is hazudott a hatóságoknak.

A 19 éves Karam Majdi 2016-ban érkezett Nagy-Britanniába, és a fiatal migráns tavaly kezdett az interneten ismerkedni, két – egymást nem ismerő – 14 éves lányt pedig rá is vett arra, hogy találkozzanak vele, egyiküket azonban megerőszakolta.

A lány a bíróságon elmondta, hogy a mai napig nem tudta feldolgozni a történteket. Tavaly elvesztette az édesapját is, és még ez a szörnyű támadás is megtörtént. Az áldozat hozzátette, hogy utálja a férfit, és még mindig rosszul van, ha csak a történtekre gondol.

A bíró a tárgyalássorozat végén hét évnyi börtönre ítélte a férfit, akinek legalább a fele büntetését Nagy-Britanniában kell letöltenie, és csak ezután toloncolhatják ki. A mára már 15 éves diáklány átölte egyik családtagját és zokogásban tört ki, amikor a bíró felolvasta az ítéletet.

Forrás: Ripost


Exit mobile version