Home Sport Labdarúgás, foci Hatalmas öröm! A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros tárgyalásokat folytat egy...

Hatalmas öröm! A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros tárgyalásokat folytat egy multinacionális nagyvállalattal, amely a jövőben jelentős összeggel támogathatja a magyar klubot szponzorációs megállapodás keretében.

A héten a 35. bajnoki címe megszerzésére készülő Fradi a népes szurkolótábora mellett hamarosan egy világvállalat támogatására is számíthat, amennyiben aláírják a már kész szponzorációs szerződéstervezetet a felek (Fotó: Árvai Károly, archív)

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros hosszabb ideje, közel egy éve szponzorációs egyeztetéseket folytat egy több iparágban érdekelt világvállalattal. Olyannal, amely ebben az idényben BL-csapatot, illetve korábban topligás klubot is támogatott. Úgy tudjuk, egy hosszú távú, nagy összegű szponzorációs együttműködésről egyeztetnek a felek.

Olyan cégcsoportról van szó, amely korábban még nem vállalt szerepet a magyar labdarúgásban, de az egész világon közismert.

Információink szerint a tárgyalások annyira előrehaladottak, hogy már elkészült a szerződéstervezet, így van rá esély, hogy a következő hetekben hivatalos megállapodás is születik a felek között.

Amíg azonban nem írják alá a megállapodást, egyik fél sem kívánja kommentálni a hírt.

A Ferencvárostól megkeresésünkre azt a választ kaptuk, hogy az átigazolási értesülésekhez hasonlóan szponzorációs sajtóhírekre sem kívánnak reagálni.

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version