Sorozatos botrányok, egy memoár, rengeteg dráma – ezért lett Harry a királyi család fekete báránya. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy…

Ha imádod a brit királyi családot, és Harry herceg élete is nagyon izgat, akkor tarts velünk egy kis múltidézésre!

Harry herceg az utóbbi időszakban a Netflix-es dokumentumfilmje, és a januárban megjelent memoárja miatt került a figyelem középpontjába. Rengeteg nagy port kavaró kiejelentést tett, ami eltérő reakciókat váltott ki a rajongókból. Volt, aki kitörő örömmel fogadta a herceg vallomásait, míg mások inkább fenntartásokkal kezelik Harry mondandóját. Azonban rengetegen lettek kíváncsiak pont emiatt a herceg életére, ebből szemezgettünk most nektek.

A legfrissebb hírek itt!

Harry herceg élete

Károly királynak és a néhai Diana hercegnőnek két gyermeke született: az elsőszámú trónörökös, Vilmos herceg és Harry sussexi herceg. Kettejük közül Harryt sokkal jobban megviselte édesanyjuk halálos balesete, hiszen ő mindössze 12 éves volt Diana halálakor. Tinédzser korában pedig rengeteg balhéba keveredett, Harry herceget csak a királyi család fekete bárányaként emlegették sokáig. Aztán rátalált a mindent elsöprő szerelem az amerikai sorozatszínésznő, Meghan Markle személyében, aki saját bevallása szerint sokmindenben hasonlít az édesanyjára.

Via