Home Életmód Egészség - betegség Három régióban nem állt meg a koronavírus terjedése – térkép

Három régióban nem állt meg a koronavírus terjedése – térkép

getty

A koncentráció 3 városban az alacsony, 5 mintában az emelkedett, 14 településen pedig a mérsékelt kategóriába sorolható.

A szennyvízben mért SARS-CoV-2 örökítőanyag országos átlagkoncentrációja a 34. héten stagnál – olvasható a Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján.

Tendenciát tekintve a helyszínek háromnegyedét stagnálás jellemzi, emelkedés figyelhető meg Debrecenben, Győrben és Zalaegerszegen, csökkenés látható Budapest Dél-pesti Szennyvíztisztító Telepének ellátási területén, valamint Szekszárdon és Szombathelyen.

A koncentráció 3 városban az alacsony, 5 mintában az emelkedett, 14 településen pedig a mérsékelt kategóriába sorolható.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version