Home Főhírek Külföld Halálra éheztette 18 hónapos kisfiát a vegán anya

Halálra éheztette 18 hónapos kisfiát a vegán anya

4uek9kpturbxy81nwrhmdrkzdmwywi4ywzhogy5mjm3ndc0nzyzmdjkni5wbmeslqmgam0dj80bxpmfzqlozqgegaewbq
Életfogytiglanra ítélték a vegán anyát, akinek kisfia alultápláltságba halt bele /Illusztráció: Pixabay

USA: Gyilkosság vádjával életfogytiglani börtönbüntetést kapott a vegán anyuka, akinek kisfia alultápláltságba halt bele.

A 38 éves Sheila O’Learyt, akinek családja szigorú vegán étrendet követett, júniusban hat vádpontban – első fokú gyilkosság, súlyos gyermekbántalmazás, súlyos emberölés, gyermekbántalmazás és kétrendbeli gyermek elhanyagolása – ítélték el Ezra O’Leary halála miatt. Férje, Ryan Patrick O’Leary továbbra is előzetes letartóztatásban van, miközben arra vár, hogy bíróság elé álljon ugyanezen vádak.

A nyomozók szerint a család csak nyers gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztott, bár a kisgyermeket anyatejjel is táplálták. A 18 hónapos kisfiú mindössze 8 kilogrammot nyomott, és akkora volt, mint egy 7 hónapos csecsemő, amikor 2019 szeptemberében meghalt – áll a rendőrségi jelentésben.

A Cape Coral-i házaspárnak két másik, egy 3 és egy 5 éves gyermeke is volt, akik szintén alultápláltak voltak, mondták a nyomozók – írja az APNews.

APNews

blikk

Hirmagazin.eu

 

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version