Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Halálos baleset újra az M3-ason..

Halálos baleset újra az M3-ason..

egerhirek

Két gépjármű ütközött össze a fővárosból kifelé vezető oldalon, tegnap délután..

Eddig tisztázatlan körülmények között két személyautó ütközött össze 2022. szeptember 13-án 15 óra 45 perc körül az M3-as autópálya Budapestről kifelé vezető oldalán, a 12-as kilométerszelvénynél. A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben egy ember meghalt.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért az autópálya fővárosból kifelé vezető oldalát teljes szélességében lezárták.

police
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version