Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Halálos baleset Dunavarsány közelében: egy 29 éves férfi szörnyethalt az 51-es úton

Halálos baleset Dunavarsány közelében: egy 29 éves férfi szörnyethalt az 51-es úton

q6qk9kpturbxy9jnjg2mzg0mdm4nzczmwrhmju0m2rhzgvlzdcwy2zmni5qcgeslqmazk7nfcdnddytbc0c6m0bnoghmau

Összeütközött két autó az 51-es úton, Dunavarsány közelében, az útszakaszt teljes szélességében lezárták

– közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság péntek reggel az MTI-vel.

Azt írták, a két gépkocsi frontálisan ütközött Dunavarsány és Majosháza közelében, s az egyik jármű az oldalára borult. Mindkét autóba beszorult egy-egy ember, akiket a műszaki mentést végző érdi hivatásos és délegyházi önkéntes tűzoltók szabadítottak ki.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta: egy 29 éves férfi az autójával egyelőre tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szabályosan haladó járművel. A frontális baleset következtében a 29 éves sofőr életét vesztette.

A rendőrség a lezárt útszakasz miatt azt javasolja, akinek módjában áll, válasszon másik útvonalat.

(MTI)

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version