Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Hajszálon múlt az újabb tragédia: villamosmegállóba hajtott egy autó vasárnap, 4 oszlopot...

Hajszálon múlt az újabb tragédia: villamosmegállóba hajtott egy autó vasárnap, 4 oszlopot letarolt, egy fiatal férfi megsérült – videó

Nem sokon múlt, hogy tragédia legyen a vége a Népszínház utcai balesetnek / Fotó: RTL

A Népszínház utcában történt egy vasárnap hajnalban baleset, mely során villamosmegállóba hajtott egy személyautó. 4 villanyoszlopot letarolt, egy 23 éves, indonéz férfi megsérült. Az egyik környékbeli lakó videót készített az esetről.

Mint arról a Blikk is beszámolt, a járdára, egy villamosmegállóba hajtott egy személyautó Budapest VIII. kerületében, a Népszínház utca és az Auróra utca sarkán.

A legfrissebb hírek itt!

Egy lakó, akinek az ablaka pont a helyszínre nézett, videóra vette az eseménysort.

Elhangzott a szemtanútól, aki a videót percekkel a baleset után készítette, hogy egy sérült is pórul járhatott a történtek miatt. Gyanúja beigazolódott, nem sokon múlott a tragédia.

„A hangra figyeltem fel, arra, hogy egy nagy csapódás hallottam. Mire kinéztem, addigra már a tűzoltók itt voltak. Az ablakom ide néz pont” – mesélte az RTL Híradójának a hölgy.

A híradó információi szerint a sofőr tagadta, hogy hibázott volna, azt mondta, a Népszínház utcából a Blaha Lujza tér fele tartott, amikor az autó kerekét megdobhatta a villamossín vagy az úttest egyenetlensége, és ezért veszítette el uralmát az autó felett. A másik sávba csúszott és ezzel a lendülettel a villamos megállóban állt meg.

Akkora sebességgel futott a villamos megállóba a kocsi, hogy 4 oszlopot letartolt, melyek közül az egyik eltalált egy gyalogost. A 23 éves indonéz férfi a lábán sérült meg, kórházba szállították.

A sofőr ellen szabálysértési eljárás indult, arról nincsenek információk, alkoholos befolyásoltság alatt állt-e a baleset bekövetkeztekor.

Forrás
Hirmagazin.eu
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version