14.2 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Gyurcsány Ferenc: “A rezsihazugság lelepleződése a rendszerhazugságot leplezi le”

Dátum:

Megosztás:

Elhitették a néppel, hogy megállítják az időt, hogy ha kell, vissza is fordítják.

Elhitették, hogy Magyarország a világ törvényei felett áll. Hogy hajlítjuk az igazságot, ha akarjuk.

Elhitették hogy ők cölöppel verik le a rezsiárakat, mert náluk van az erő.
Elhitették, hogy náluk van a képesség, hogy megmentik a hazát.
Ezért nekik mindent szabad. Mit számít párszáz ellopott milliárd, ha isteni képességükkel mennybe megy a magyar? A földi üdvözülés ennél többet is megér – mondják sokan.
Üdvözülés helyett kiábrándulás jött.
A rezsihazugság lelepleződése a rendszerhazugságot leplezi le.
Közeleg a nap, amikor szégyellni fogjuk majd magunkat, hogy ilyen kormányfőnk lehetett.
Hogy elhittük mindazt, amit mondott, amit képviselt, hogy követtük.
Hogy el tudtuk hinni, hogy minket, magyarokat más anyagból gyúrtak. Hogy csak azért, mert magyarok vagyunk, azért jobbak is vagyunk.
Hogy ránk nem vonatkoznak a politika, a gazdaság törvényei.
Mások is hibáztak. Mi is tévedtünk.
De tisztességes rendszer tisztességes politikusainak hibái, tévedései voltak azok.
Orbánnal más a helyzet.
Tisztességtelen rendszert épített egy tisztességtelen politikus.
A rendszerhazugságokból hazug rendszer állt össze. Omlani fog.
A mostani rendszervezért utólag majd sokan megtagadják. Mert a mai csillogóan homályos alázatok csak így tudják majd menteni magukat. Hiszen akkor már önmaguk holnapja fontosabb lesz, mint a most szeretettnek mutatott, de addigra szégyellt rendszervezér.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Orosz-ukrán háború – rövidhírek: Reuters

Vlagyimir Putyin orosz elnök hivatalossá tette négy ukrán régió annektálását annak ellenére, hogy az elmúlt napokban jelentős...

Gyermekeinknek szükségük van az online világ ismeretére, hogy jövőjükben el tudjanak igazodni az életben, .. és ezt, tanítani kellene az iskolákban!

Oktatási-, nevelési kultúra, tanulás, önkifejezés, identitásépítés, kommunikáció, média-ismeretek, kötelező tantárgyak kiszélesítésének köre, erről (is) írunk cikkünkben, ahogyan...

Schobert Norbi “rátett egy lapáttal”, vérengzésekre készíti fel a magyarokat!

Schobert Norbi szerint az éhezés és a fázás borzalmat hoz.. Brutális, mondhatni disztópikus világot fest meg Schobert Norbi, aki...

Kajdi Csaba és G.w.M. kommentcsatája a neten..

A rapper higgadtan válaszolt a sértésre, ami elég meglepő, ha celebek harcolnak. Kajdi Csaba kedden Kulcsár Edina és G.w.M...