Home Főhírek Belföldi hírek Gyurcsány egykori szóvivője üvöltözött a rendőrökkel a határvadászok eskütétele után – fotógaléria

Gyurcsány egykori szóvivője üvöltözött a rendőrökkel a határvadászok eskütétele után – fotógaléria

20220909hatarvadaszok hatarvadasz eskutetel hatarvadasz ezred104
Szabó Bálint üvöltözött a rendőrökkel! FOTÓ: CSUDAI SÁNDOR - ORIGO

Szabó Bálint demonstrált a kormány ellen és üvöltözött a rendőrökkel a határvadászok eskütétele alatt és után.

Egymaga. Szabó korábban azzal került a figyelem középpontjába, hogy országos gazdatüntetést szervezett, azonban erre nem érkeztek meg a beígért traktorok és a gazdák sem.

A határvadászok eskütétele alatt a Készenléti Rendőrség központja előtt Szabó Bálint tüntetett a kormány ellen.

A BALOLDALI AKTIVISTA AZ UTCÁN KÉSŐBB ÜVÖLTÖZÖTT A  RENDŐRÖKKEL, ÉS MEGPRÓBÁLT ÁTMÁSZNI A KERÍTÉSEN IS.

A rendőrök igazoltatták, majd Szabó elhagyta a helyszínt.

Fotógaléria a DK-s szóvívő rendzavarásáról!

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Mint arról korábban beszámoltunk, tüntetést szerveztek még múlt péntekre a tanárok támogatására, állítólag diákok.

A TÜNTETÉS TELE VOLT BALOLDALI POLITIKUSOKKAL;

Karácsony Gergelytől Kunhalmi Ágnesen és Fekete-Győr Andráson át Márki-Zay Péterig mindenki megpróbált magyarázkodni, hogy lett ez politikustüntetés.

SZABÓ BÁLINT IS MEGJELENT, AKI IDŐNKÉNT TELJESEN VÁRATLANUL SÍPOLNI KEZDETT, AZTÁN A DÓZSA GYÖRGY ÚTON ÖSSZE – NEM – GYŰLT TRAKTOROSOKKAL KEZDETT PÉLDÁLÓZNI.

origo

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version