Home Főhírek Belföldi hírek Gyurcsány a Kossuth téren: „ne dobáljuk őket”

Gyurcsány a Kossuth téren: „ne dobáljuk őket”

mandiner
magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

A DK elnöke nem értett egyet az egyik szimpatizánsukkal a Parlament előtt.

„Ki kellett volna dobálni őket” – kiáltotta egy hölgy, vélhetően a fideszes politikusokra utalva, mire a DK elnöke annyit felelt: „ne dobáljuk, ne dobáljuk őket!”.

A DK elnöke kiemelte, nagyon bátran viselkedtek az ellenzéki képviselők az Országházban. Erre válaszul a téren összegyűltek közül többen azt kiabálták, hogy „szép volt fiúk!”.

A munka törvénykönyvének a munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatásáról szóló módosításáról, amely az önkéntesen vállalható túlmunka órák számát 400 órában maximálta, a 400 óra a napi 8 óra munka helyett +2 óra óra önkéntesen vállalt munkát jelent vagy heti bontásban öt munkanap helyett hatot.

Gyurcsány ezt gyalázatnak nevezte, holott ez azok érdekeit szolgálja, akik többet szeretnének dolgozni.

A Magyar kormány a dolgozók pártján áll!

Mikor a DK elnöke közölte az egybegyűltekkel, hogy visszatér a Parlamentbe, valaki a tömegből azt kérdezte, hogy „mi ne menjünk be?”.

Erre válaszul Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy „nézzék meg, a környező utcák tele vannak rendőrrel, nem az a cél, hogy provokáljuk őket, a rendőrök végzik a dolgukat.”

Alapcikk: atv.hu

Forrás: Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version