Home Életmód Életmód hírek Gyötrelmes fájdalmakat kívánt II. Erzsébetnek a halála előtt egy színes bőrű egyetemi...

Gyötrelmes fájdalmakat kívánt II. Erzsébetnek a halála előtt egy színes bőrű egyetemi professzor

4ad6ba73a8024ef5b8c070d8a531f44d

Uju Anya, a Carnegie Mellon Egyetem professzora nem sokkal a királynő halála előtt Erzsébetet „nyomorult nőnek” és „népirtó gyarmatosítónak” nevezte, aki „egy tolvaj, erőszakoló, népirtó birodalom legfőbb uralkodója”.

Hallottam, hogy egy tolvaj, erőszakoló, népirtó birodalom fő uralkodója végre haldoklik. Legyen gyötrelmes a fájdalma.

– tweetelte Anya professzor csütörtökön. Később törölte a tweetet a visszhangok után – írja a 888.hu.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Egy következő tweetben a professzor azt írta:

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Ez a nyomorult nő és a vérszomjas trónja a család mindkét ágán átb…szta őseim generációit, és ő felügyelte azt a kormányt, amely támogatta a népirtást, amelyet a szüleim és a testvéreim túléltek.

„Haljon meg kínok között” – tette hozzá.

Egy Twitter-felhasználó erre a következőképpen reagált:

„Miért kívánod holtan az egyetlen királynőnk, Erzsébet halálát?”

Anya professzor azt mondta:

Nem kívánom neki a halált. Már most is haldoklik. Olyan gyötrelmesen fájdalmas halált kívánok neki, mint amilyet ő okozott emberek millióinak.

„Egy ilyen poszt nem várható el egy ilyen szintű embertől. Ilyet még a legnagyobb ellenségednek sem mondasz.”

– reagált egy másik Twitter-felhasználó – írja a 888.hu.

Anya professzor válaszul kijelentette:

B…zd meg a népirtó gyarmatosítók iránti tiszteleted.

A királynő halálhírét követően Anya ismét a Twitterre lépett, hogy megerősítse, hogy „semmi mást nem fog kifejezni, csak megvetést” az uralkodó iránt, aki véleménye szerint egy olyan kormányt felügyelt, amely támogatta a népirtást és amely lemészárolta és kitelepítette a fél családját.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A cikk megjelenését követően a Carnegie Mellon Egyetem közleményt küldött a Breitbart News számára, melyben a következő szerepel:

Nem helyeseljük az Uju Anya által ma a személyes közösségi médiafiókján közzétett sértő és kifogásolható üzeneteket. A szabad véleménynyilvánítás a felsőoktatás küldetésének központi eleme, azonban az általa megosztott nézetek egyáltalán nem képviselik az intézmény értékeit, sem a diskurzus normáit, amelyeket igyekszünk előmozdítani.

Nemzeti gyász kezdődött pénteken az Egyesült Királyságban az előző nap elhunyt néhai uralkodó, II. Erzsébet királynő emlékére. A királynő koporsóját a következő napokban szállítják Balmoralból Londonba, és először a Buckingham-palotába, majd a Westminster Hallba, a londoni parlament legősibb épületébe viszik, ahol három napra felravatalozzák. A tervek szerint a londoniak napi 23 órában róhatják le kegyeletüket a néhai uralkodó ravatalánál.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Uju Anya (Forrás: 888.hu)

magyarnemezt, 888

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version