Másfél éve gyógyíthatatlan vastagbélrákot diagnosztizáltak nálam, az orvosok a kérdésemre, mennyi van hátra, csak hümmögtek, .. volt aki azt mondta, lehet több idő is, akár 1 hónap, a kemótól függ..

Akkoriban nem foglalkoztam az oltással, miért is tettem volna, kerestem a megoldást arra, hogy legalább pár évet élhessek még, hiszen még a 60 évet se töltöttem be..

Barátaim, és a háziorvos unszoltak, vegyem fel az oltást, csak nevettem rajtuk magamban, .. mondtam mi a francnak további mellékhatásokkal küzdeni, ha hamarosan úgy is lejár a mandátumom..

.. Az kezelőorvos „megnyugtatott”, hogy ha a kemót fogja bírni a szervezetem, szép sikerek is előfordultak már, akkor akár hónapok is lehetnek, kvázi normális életkörülmények, egészségügyi körülmények között, hát megpróbáltam, .. nagyon nagy kár volt! Nem vagyok hirtelen haragú ember, de elkapott az ideg akkor, az orvos, azóta is menekül előlem..

Aki volt már kemón, annak nem kell mondani, de az én szervezetem nem bírja az ilyen fajta beavatkozásokat, utána, émelyegtem, összeestem, hánytam, fostam, had ne soroljam, és mikor láttam az orvos arcán egy pici mosolyt, nem tudtam mire vélni, olyat bevágtam neki utolsó erőmmel, hogy kiterült mint egy béka!

Feljelentett, most is folyik az ügy, de leszarom, a bíróság folyosóján, a Fővárosi Törvényszéken 50 méterre ül tőlem, de lehet holnap már az is kevés lesz..

Közben telt az idő, egyre szarabbul lettem a betegségtől, de előtte volt már szívtörténésem, és minden más, embólia, trombózis, magas vérnyomás, kezdődő cukorbetegség, kutyafasza, és ilyenkor összejön a sok szarság, pluszban minden fáj. Volt egy műsor, ahova az unokám el akart menni, el is mentünk, de simán kirúgtak, mondván, ha nincs oltás, nincs szórakozás se.

Na rohadjon meg, mondtam magamban, nekem már úgy is mindegy mitől döglök meg, jöjjön az oltás.

A háziorvosom a Pfizert javasolta, az lett. Április elsején megkaptam az 1. oltást, de ha voltatok még szarul, azokon túl, amitől alapból szarul voltam, akkor az semmi ehhez képest. Itt a folyamatos szédülés, a fülzúgás, az émelygés a köbön, az egyszer hidegrázás, egyszer melegérzet, 4 napig egyfolytában.. Aztán, mintha elvágták volna, megszűnt minden panasz, talán csak az maradt belőle, hogy fáradékonyabb vagyok, de az lehet bármitől..

Mondtam is magamban, hogy valami nagyot vétkezhettem életemben, ha ennyit kell szenvedni mielőtt úgy is meghalok, de hát meg van írva előre..

Teltek múltak a napok, és az alap panaszaim is kezdtek enyhülni, persze nem gyorsan, és nem nagyon, de akinek csak hetek vannak hátra, az megtanulja megbecsülni a szervezetét, és figyel annak minden rezdülésére. Én fokozatosan, lassan, de dinamikusan, jobban és jobban lettem..

Persze megfogadtam, hogy akárhogyan alakul az életem, halálom, vagy ha egy Isteni Csoda folytán (mert ilyenkor már csak Isten marad az embernek, a mindennapi ima, talán még az ateistáknak is), oltóorvossal és oltóanyaggal nem akarok találkozni, de ha mégis úgy hozza a sors, nagyon csúnya világ lesz..

Azt a mocskot, aki mosolygott a szenvedésemen, felváltotta a kezelőorvosi státuszban egy kedves fiatalember, ennek a korháznak volt az egyik szakorvosa..

Egy időpontban mennem kellett vizsgálatra és kontrollra, és hogy őt megismerjem, mert jött a kórháztól az sms, hogy a dr szarházi helyett egy másik dr vár. Na, ismét változás, mi jön még, .. mert ilyenkor az ember nagyon ideges, legalábbis én igen, az voltam, nem tudom mások, akik voltak már halálukon, hogyan viselték a körülményeket..

Megismertem ezt az orvost, hát, le a kalappal. Mindenről el lehet beszélgetni vele, mondjuk mint a halálsoron, akiket akasztani visznek, és ha a pap, vagy a kijelölt személy értelmes, róluk is el lehet mondani, hogy jó beszélgetőtársak voltak..

A kötelező vizsgálat-sor, egymáshoz közeli időpontokat kaptam, megcsináltam. Hamarosan, előbb mint máskor, újra jött az emlékeztető sms, hogy menjek be. Bementem, azt mondja az orvos: Itt nem látszik semmi, csak körvonalak, kontúrok, de az se erősen.. – Mi van? – kérdezem. Az van, mondja, hogy a daganatos sejtek kezdenek sorvadni, vagy zsugorodni, mert a kontúrvonalak gyengék, és a korábbi lelettel összehasonlítva, emezek kisebbek..

Mondta, végigmegyünk még egyszer az összes vizsgálattal ezen a folyamaton, de a megfelelő kivárásokkal, nehogy tévedés legyen! Vastagbéltükrözés, vastagbélből szövetminta kimetszése, szövettan, gyomortükrözés, ultrahangok, alhasi CT, tüdő CT, CT a törzsre, mindezt olyan kontrasztanyaggal, amitől hánysz az asztalon, .. nem mondtam akkor már semmit sem.., belefáradtam addigra, mivel ezekkel a nagyon szar vizsgálatokkal diagnosztizálták korábban a vastagbéldaganatot!

Hónapok teltek el, mire mindennel végeztem, közben egy nagyon okos barátom elmondta nekem, hogy a Pfizerrel a rákgyógyításban eredményeket értek el az USA-ban, persze, gondolja, nem ugyanaz van az oltóanyagban, vagy infúzióban, de az mRNS eredményes azoknak a betegségeknek a gyógyításában is.

Azon a sárga kis papíron, amit az oltóközpontban adtak, rá volt írva a 2. oltás felvételének az időpontja. Ez az időpont közben eljött! Elmentem, és felvettem a második oltást is. Kicsit féltem a mellékhatásoktól, de nem annyira féltem, mint a haláltól, így hát túlestem rajta. Ez a vakcina koncentráltabb, mint az első adag, és más mellékhatásokat is vált ki. Magas láz és heveny szívdobogás, de csak egy napig, nálam legalábbis ez volt.

Aztán meglettek a vizsgálati eredmények is, minden negatív, a kezelőorvos szerint nem látszik semmi, legfeljebb pár hónapig követjük, aztán le lehet zárni, követni sem kell, meglátjuk, mondta. Én elmondtam neki azt, amit az okos barátomtól hallottam, .. mondta, elgondolkodtató.

Novemberben vettem fel a harmadik Pfizert, decemberben újra megcsináltuk az összes vizsgálatot, .. teljesen eltűnt a daganat. Isten, vagy a Pfizer, vagy az orvos, vagy a körülmények, vagy az ima, nem tudom, de nagyon jól érzem magamat a bőrömben., és nincs semmi bajom, se daganat, se koronavírus.. Persze a régi szarok megmaradtak, na de azokkal már 30 éve eddig is együtt éltem..

Egy dolgot szeretnék elmondani ennek kapcsán az oltástagadóknak, oltás szkeptikusoknak. Lehet utálni az oltást, meg is lehet tagadni, de ha ne adj Isten, daganatos leszel, a kemón kívül próbálj meg mindent, még a Pfizert is, hátha neked is sikerül! Ámen!

Hirmagazin.eu főszerkesztője