Tegnap érkezett a sokkoló hír, hogy Azahriah menedzsere borzalmasan fiatalon, 36 évesen elhunyt. Ferich Balázs, aki számos hazai sztárnak – köztük Azahriah-nak – volt a menedzsere, örök álomra hajtotta a fejét.

„3 évvel ezelőtt a legrosszabb betegséggel diagnosztizálták. Az elmúlt időszakban soha semmin nem vitáztunk, mindent teljes egyetértésben csináltunk. Már most iszonyatosan hiányzik” – búcsúzott barátjától Tóth Gergő, aki közös cégük, a Supermanagement másik alapítója volt.

Tóth Gergő a megindító bejegyzésében őszintén vallott arról is, hogy hosszú idő után akkor rendeződött a kapcsolata Balázzsal, amikor a gyilkos kórral diagnosztizálták.

Persze, voltak vitáink is. Egyszer nagyon megsértettem, és hiába kértem bocsánatot, egy darabig nem volt minden perfekt közöttünk – árulta el a magyar zenei piac legsikeresebb kiadó-menedzsmentjének másik alapítója.

Ferich Balázs és Tóth Gergő cégéhez olyan zenekarok és előadók tartoztak, mint Azahriah, a Wellhello, a The Follow The Flow, Dzsúdló, Desh, vagy az Anna and the Barbies. Balázs hosszú betegség után hunyt el, a felesége és két gyermeke mellett pedig a kollégái, barátai, a zenei élet ismert arcai is gyászolják. A Supermanagement hivatalos oldalán közzétett poszt alatt Pásztor Anna együttese is megemlékezett Balázsról.

„Jajj, srácok… megrendülve állunk. Sok-sok szeretettel gondolunk Bazsira, a családjára és rátok, Geri. Őszintén együttérzünk és sok erőt kívánunk Nektek, az egész zenekar, a stáb nevében” – olvasható a szívszorító bejegyzés alatt, a kommentek között.

A Supermanagement alapítójának Facebook-posztja alatt még számos hazai sztár részvétet nyilvánított:

„Őszinte részvétem” – kommentelte Azahriah gitárosa, Szabolcsi Fészek.

„Jaj, Istenem! Nagyon sajnálom… Őszinte részvétem a családnak, Nektek!” – fogadta szomorúan a gyászhírt Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid.

„Őszinte részvétem, Gergő, sok erőt a családnak, mérhetetlen fájdalom…” – fogalmazott Tóth Gabi.

„Végtelenül sajnálom, sok erőt kívánok, Gergő!” – üzente megrendülve Czutor Zoltán.

„Döbbenet, részvétem” – csatolt egy fekete szíves emojit Molnár Tamás a hozzászólásához. (via)

Kép: Blikk/Varga Imre;
Cikk: Kiskegyed.hu;
Forrás

#tragédia , #elhunyt , #fiatalművész , #menedzser , #miavéleményed , #monddmegte , #istennyugosztalja , #tiktok , #hirmagazin

Hirmagazin.eu