Home Életmód Egészség - betegség Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztert megoperálták, az operáció sikerült – videó

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztert megoperálták, az operáció sikerült – videó

Nyitókép: Facebook

A rehabilitáció időszakában a parlamentben és a kormányüléseken Panyi Miklós államtitkár és miniszterhelyettes látja el a feladatait.

Rövid közleményt adott ki a Miniszterelnökség vasárnap kora este. Ennek tartalma szerint meg kellett operálni Gulyás Gergelyt, a beavatkozás sikeres volt. Ettől több tájékoztatást még kérdésre sem adott a minisztérium.

Videó

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version