Home Hírek Háború Gázában megkezdődött a Hamász kiöntése az alagutakból

Gázában megkezdődött a Hamász kiöntése az alagutakból

Nyitókép: Indepe&Marica

Az izraeli hadsereg óriási teljesítményű szivattyúkkal nyomja a Földközi-tenger vizét a terrorszervezet földalatti járataiba.

Az gázai „ürgeöntés” első képei az X-en jelentek meg. Mint arról korábban az Infostart is beszámolt az alagutak elárasztása kétségtelenül hatékony lehet a terrorhálózat felszámolása érdekében, de súlyosan veszélyeztetheti Gáza édesvízellátását is.

Az izraeliek által használt szivattyúk óránként több ezer köbméter vizet képesek a Földközi-tengerből az alagutakba juttatni. A várakozások szerint az elárasztással néhány héten belül az alagutak teljesen megtelnek vízzel.

Videó

Az alagutak elárasztása azonban rendkívül pontos felderítést igényel, mivel a járatokban rejtegetik a terroristák az Izraelből elhurcolt túszokat is.

Forrás

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version