Nemcsak külföldön, de hazánkban is egyre több sztárról kerülnek fel az internetre intim fotók vagy videók. Gáspár Evelin pár évvel ezelőtt sírva mesélte el, hogy barátja meztelen fotókkal zsarolta őt, Azahriah pedig egy fesztiválon szexelt az egyik rajongójával – a felvétel pedig körbejárta az országot. A szexbotrányok még a hazai sztárokat is utolérik.

Gáspár Evelin

Még 2021-ben tört ki a botrány Gáspár Evelin és exe, Boldizsár között. A férfi nehezen tudta feldolgozni, hogy Evelin elhagyta őt, ezért zsarolással akarta őt visszaszerezni. Titokban készített intim fotókat róla, melyeket a közösségi oldalán is megosztott a magánbeszélgetésekről készült képernyőfotókkal együtt. Boldizsár azt állította, hogy Gáspár Győzőék halálosan megfenyegették, míg Evelinnek egy állítólagos hangfelvétel bizonyította, hogy egykori szerelme hogyan próbálta meg őt zsarolni. 

„Úgy megbántott, hogy kiadtam az útját, de ő ezt nem fogadta el. 

Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni, kezdjük újra.

 Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte” – mesélte korábban Evelin, aki rendőrségi feljelentést is tett az ügyben. 

INSTA-post

Opitz Barbi

Az énekesnőről 2022 nyarán szivárgott ki olyan videó, ahol teljesen meztelenül látható. Kiderült, hogy a felvételeket Opitz Barbi volt barátja hozta nyilvánosságra, amit még korábban az énekesnő saját maga készített magáról, és bizalmi alapon küldte el az exének. Azonban nem ez volt az első eset, hogy intim képek kerültek ki róla, ám utólag kiderült, hogy a felvétel hamisítvány volt, és egy fiatal fiú manipulálta a képeket. 

„Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak.

Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem. Borzasztóan megviselnek lelkileg a történtek, megrendült a hitem az emberekben” – szólalt meg a sztár a botrány után. 

INSTA-post

Szepesi Nikolett

Az egykori válogatott úszó 2013-ban megjelent, „Én, a szexmániás” című könyvében mesélt szexuális kalandjairól. A fiatal nő tabuk nélkül mesélte el, hogy imádja a szexet, és nem olyan szende, mint ahogyan azt sokan hiszik róla. 

„Nagykanállal faltam az életet, sok mindenkivel csináltam, a sportolók azért nem olyan szendék, mint amilyennek sokan hiszik őket. 

Játsszuk az álszent játékokat, holott mindenki tudja, ha túl vagy az olimpiai szereplésen, utána már minden csak a buliról és a szexről szól.

Mindenki ezt csinálja, csak nem beszélnek róla – álszent módon. Akkor sem, ha éppen a párjukat csalják meg. Én is folyamatosan párkapcsolatban éltem ezekben az időkben. A könyv megjelenése után nyilván megkapom majd, hogy kurva vagyok, de ez sem érdekel” – vallotta be. 

INSTA-post

Azahriah

2022 májusában szexvideó került nyilvánosságra Baukó Attiláról, ismertebb nevén Azahriahról. Az énekes egy fesztiválon vett részt, ahol a backstage-ben került intim kapcsolatba az egyik rajongójával, amit valaki titokban rögzített is. A felvétel az internetre is felkerült, bárki megnézhette a kalandját, így barátnője, Luna is tudomást szerzett róla, aki a történtekkor épp külföldön tartózkodott.

„A következő a történet: Szolnoki Palacsintafesztivál, huszadika, a tegnapi nap folyamán feljöttem a színpadra, lementünk, ünnepeltünk, Bombay a kézbe, ittuk folyamatosan, és ünnepeltük ugye, hogy kint van az album. 

Aztán még kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a ToiToi WC mögé.

Nekem volt egy asszonyom, aki várt rám, és másfél hét múlva jött volna vissza, és ezt viszont g*cire sajnálom, mert ő egy arany ember és semmi ilyen dolgot nem érdemelt meg, hogy most ezt kapja meg az internettől ” – vallotta be az Instagram-oldalán.

INSTA-post

Gáspár Laci

Ugyan nem tudni, hogy valóban Gáspár Laciról van-e szó, azonban többen úgy vélik, hogy ő látható a tavaly nyáron kiszivárgott felvételen, ahol meztelenül, egy örömlány társaságában látható. Állítólag az énekes már többször megcsalta a feleségét, ráadásul gyerekei is vannak. A videó felkerült az internetre, ugyanis nem tett eleget az ismert férfi a zsarolók követeléseinek, akik 30 millióért akarták eladni a szexfilmet.

„A videót az egyik lánytól szerezte meg két fiatalember, akik bosszút esküdtek ellene, mivel a hölgy nem viszonozta a szerelmüket. 

Időközben viszont a zenészt is megzsarolták további felvételekkel… 

Tudtommal 30 milliót követelnek tőle” – nyilatkozta a Borsnak egy bennfentes. 

A felvételen a sztár arca ugyan ki van takarva, azonban hangjáról többen azonosították őt.

INSTA-post