Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Friss hír! Újabb illegális migránsok! Hat fő illegális migránst tartóztattak fel Csongrád...

Friss hír! Újabb illegális migránsok! Hat fő illegális migránst tartóztattak fel Csongrád megyében ma hajnalban! Oszd meg!

hungarianambiance.com

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. (2018. 06. 05., k – 06:06, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

hungarianambiance.com

A rendőrök ma hajnalban, 2018. június 5-én 2 óra 45 perckor tartóztattak fel három, magát iráni állampolgárnak valló személyt Szeged-Gyálarét térségében. A közelben 3 óra 30 perckor újabb egy iráni állampolgárt tartóztattak fel.

Tíz perccel később Röszke közigazgatási területén két afgán férfit igazoltattak a rendőrök. A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Forrás: police.hu


Exit mobile version