Home Életmód Életmód hírek Friss! Elvitték a Hatoslottót: ezek voltak a 100 milliót érő nyerőszámok a...

Friss! Elvitték a Hatoslottót: ezek voltak a 100 milliót érő nyerőszámok a 13. héten

getty

Kihúzták a Hatoslottó 2023/13. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten egy szerencsés játékos megütötte a főnyereményt, így a 14. héten 90 millió forint lesz a várható főnyeremény a hatos lottón.

A Hatoslottó játékban 45 számból kell 6-ot kiválasztani. A cél az, hogy minél többet eltalálj a hetente sorsolt 6 nyerőszám közül. Ez akkor jár pénznyereménnyel, ha legalább 3 találatod van egy mezőn, a főnyereményt a 6 találat jelenti.

A legfrissebb hírek itt!

A hatos lottó 13. heti nyerőszámaiért, és a nyereményekért görgess lejjebb.

A Hatoslottó nyerőszámai a 12. játékhéten emelkedő számsorrendben:

9, 18, 25, 29, 33, 40.

Ezen a héten (13.) egy telitalálat volt a Hatoslottón, a szerencsés játékos nyereménye 99 780 620 forint. A 14. játékhéten így 90 millió forintért játszhatnak majd a magyar szerencsevadászok a hatos lottón.

További nyeremények:

  • 5 találat: egyenként  239 945 forint
  • 4 találat: egyenként 5 695 forint
  • 3 találat: egyenként 2 075 forint

Nyitókép: Getty

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version