Home Szabadidő Bulvár Fotó a temetőből: Damu Roland most ünnepelné 48. születésnapját…

Fotó a temetőből: Damu Roland most ünnepelné 48. születésnapját…

tv2

Szeptember 8-án ünnepelte volna 48. születésnapját Damu Roland. A színész tavaly december 27-én hunyt el, légzési nehézségekkel és koronavírussal került kórházba.

Gépekkel tartották életben, de végül nem tudták megmenteni…

A Bors most kint járt a színész sírjánál, ahol a lap munkatársa hat szál frissen elhelyezett rózsát, gyönyörűen ápolt sírt és alig pár perce meggyújtott égő gyertyát talált a színész sírjánál. Vajon ki lehet az a titkos hölgy, aki kora reggel felkészülten, a vörös rózsákkal a kezében a Farkasréti temetőben indította a napját, hogy ezzel a kedves gesztussal is kifejezze rajongását?

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A vörös rózsa  egyértelműen a szerelem, és a szenvedély szimbóluma, azonban egyáltalán nem mindegy, hány szálat rejt a csokor. A Bors megkérdezte egy virágüzlet tulajdonosát a csokor szimbolikus jelentéséről.

Hat, vagyis fél tucat vörös rózsát használnak a rajongás vagy a vágy kifejezésére – a titkos csodáló üzeni így, hogy együtt szeretne lenni kiszemeltjével 

– mondta a tulajdonos.

Fotó: Végh István / Bors
Fotó: Bors
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version