Forma-1: balhé és verekedés a Hungaroringen

Dátum:

A Forma-1-es magyar versenyhétvége pénteki napján, a második szabadedzés alatt az egyik brit fotós, Mark Thompson és egy biztonsági őr vitája tettlegességig fajult.

Információink szerint, a fotóriporter szeretett volna bejutni a pálya olyan részére, ahova elméletileg beléphetett volna, de a sportbírók utasítására ezt a biztonsági szolgálat embere nem engedte, és ezt tette szóvá ingerülten.

A vita elmérgesedett, hogy ki ütött először, nem tudni, mindenesetre Thompson feltett a Twitter-oldalára egy fényképet, amelyen látszik, hogy a szája felett felrepedt a bőr.

A brit fotós szája felett látni egy kis sebet, azt állítja, a biztonsági ember megütötte / Fotó: Mark Thompson Facebook A brit fotós szája felett látni egy kis sebet, azt állítja, a biztonsági ember megütötte / Fotó: Mark Thompson Facebook

A Hungaroring Sport Zrt. kommunikációs osztályától megtudtuk, pénteken este, valamint szombaton reggel is egyeztetést tartottak a magyar és a külföldi biztonsági szolgálat vezetői, a Forma-1 sajtófőnöke és a sportszakma legfontosabb emberei. Utánajártak a történteknek és megállapodtak a helyes viselkedési formákban az F1-es eseményen, amit minden érintett félnek be kell tartania.

Azt nem tudni, hogy az ügynek lesz-e folytatása.

Fotó: Mark Thompson Facebook

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Megosztás:

Népszerű

További hasonló
Related