Home Főhírek Belföldi hírek Folytatja munkáját az Országgyűlés

Folytatja munkáját az Országgyűlés

Folytatja munkáját az Országgyűlés. Kép: Hirmagazin.eu

A napirenden hat, kormány által benyújtott indítvány általános vitája szerepel. Az Országgyűlés ma egyebek mellett a kormány energetikai, szociális és egészségügyi témában benyújtott javaslatairól tárgyal.

Több nemzetközi szerződés kihirdetésének kezdeményezése mellett terítékre kerül az energetikai tárgyú törvények, valamint egyes klímapolitikai és adózási tárgyú törvények módosítása.

Az emberi erőforrások miniszterének indítványára két előterjesztést kezdenek tárgyalni, az első a szociális és gyermekvédelmi jogszabályokon változtatna, míg a második az egészségügyi és egészségbiztosítási tárgyú törvényeket érinti.

Az ülésnap végén a pénzügyminiszter kezdeményezésére az államháztartási törvény módosításáról is általános vitát tartanak.

Az Országgyűlés december 3-án, hétfőn – a második héten megszokott módon – kérdésekkel és azonnali kérdésekkel zárja mostani ülését.

Forrás: MTI

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version