Home Főhírek Időjárás Folyamatos lehűlés, jön a kemény tél..

Folyamatos lehűlés, jön a kemény tél..

ba0419havazasabakonyban14c
Hirmagazin.eu

Hajnalban a hőmérséklet 7, 8 fok körül alakul. Aztán erősen felhős vagy borult lesz az ég. Eső, zápor egyaránt valószínű, napközben lehet hosszabb csapadékszünet is. A nyugati szél időnként megélénkül.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 fok körül alakul.

Szerdán döntően sok felhőre számíthatunk, és éjszaka több helyen fordulhat elő eső, zápor, a szél is gyakran megerősödik.

Csütörtökön ugyanakkor már többórás napsütés valószínű csapadék nélkül.

Pénteken újra borongós, esős, idő várható. A hőmérséklet fokozatosan csökken, pénteken már az ország nagy részén 10 alatt maradnak a maximumok.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version