Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Figyelem! Rendőreink a lakosság segítségét kérik!

Figyelem! Rendőreink a lakosság segítségét kérik!

telekom bejárat, police.hu

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen férfi azonosításához.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/4676/2023. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a képen látható férfi gyanúsítható azzal, hogy 2023. október 22-én 15 óra körül Győrben, Vasvári Pál úti beváráslóközpont egyik távközlési szolgáltató üzletének raktárhelyiségéből összesen 14 darab különböző márkájú és típusú mobilkészüléket tulajdonított el.

Az elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.1

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi utca 54.), vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Forrás

HIRMAGAZIN.EU

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version