Szörnyű bűntény áldozata lehetett egy Londonban 11 nappal ezelőtt eltűnt magyar, Ákom Ágnes Dóra (20).

A fiatal lány május 9-én, vasárnap reggel hagyta el észak-londoni otthonát, és azóta senki sem látta. Eltűnését két idegtépő nap után május 11-én jelentették szerettei a rendőrségen. Bár Ágnest továbbra is eltűntként kezeli a rendőrség, nem sok jót sejtet, hogy hétfőn éjjel őrizetbe vettek egy illetőt, akit a lány fogva tartásával és meggyilkolásával gyanúsítanak. A londoni zsaruk szerint Ágnes ismerte a 63 éves férfit.

Ákom Ágnes eltűnésekor a térfigyelő kamera felvételén / Metropolitan Police Ákom Ágnes eltűnésekor a térfigyelő kamera felvételén / Metropolitan Police

A magyar lány azonban sem élve, sem holtan nem került elő.

A rendőrség továbbra is nagy erőkkel keresi, emellett a lakosság segítségét is többször kérte. A térfigyelő kamerák felvételei alapján azt a fehér kabátot viselte eltűnésekor, ami a közreadott fotókon is látszik.

Ágnes hasonló viseletben volt, mikor nyoma veszett / Metropolitan Police Ágnes hasonló viseletben volt, mikor nyoma veszett / Metropolitan Police

– A hétfői letartóztatás óta a Park Royal és a Holland Park területeinek átfésülésére koncentrálunk, és minden eszközt bevetünk, hogy rekonstruálni tudjuk az eltűnése utáni eseményeket tudatta Neil John főfelügyelő.

Ákom Ágnes a rendőrség szerint öt éve költözött Londonba.

blikk

Hirmagazin.eu