Home Hírek Háború Felvázolta az orosz-ukrán háború lezárására vonatkozó elképzelését Donald Trump: külpolitikai elemzők szerint...

Felvázolta az orosz-ukrán háború lezárására vonatkozó elképzelését Donald Trump: külpolitikai elemzők szerint az amerikai elnöki címre harmadszor pályázó politikus terve Vlagyimir Putyinnak tenne komoly engedményt.

www.tiktok.com

Felvázolta az orosz-ukrán háború lezárására vonatkozó elképzelését Donald Trump: külpolitikai elemzők szerint az amerikai elnöki címre harmadszor pályázó politikus terve Vlagyimir Putyinnak tenne komoly engedményt.A Washington Post információi szerint Donald Trump a békerendezés keretében arra kényszerítené Ukrajnát, hogy engedje át az oroszoknak a korábban annektált Krím-félszigetet, valamint a donbaszi határvidéket (vagyis Donyeck és Luhanszk területét). A Portfolio.hu arról ír, hogy az amerikai elnöki címre harmadszor pályázó politikus titkos tervét a belső köre szivárogtatta ki, vagyis olyan személyek, akik magával Trumppal vagy a tanácsadóival konzultáltak. A korábbi elnök nemrég azt állította, ha ősszel újra megválasztják, 24 órán belül, még hivatalba lépése előtt tárgyalásokat kezdeményezne egy Oroszország és Ukrajna viszonyát rendező békeszerződésről.

Hirmagazin.eu TikTok-fiókja – elértük a 12 Millió videómegtenintést az elmúlt 60 napban! Köszönjük olvasóinknak!

Míg a jelenlegi amerikai elnök, Joe Biden háborús politikája az orosz agresszió feltartóztatását célozta, és nagy hangsúlyt helyezett Ukrajna katonai támogatására, addig egyes elemzők úgy vélik, Trump békerendezése Vlagyimir Putyin orosz elnöknek tenne óriási engedményt.
Ha a 77 esztendős politikus tényleg beleegyezne, hogy a Krím-félsziget és a donbaszi határvidék orosz kézre kerüljön, azzal áldását adná a nemzetközileg elismert határok erőszakos és jogtalan megsértéséhez – hangsúlyozzák a szakértők.

Donald Trump 2017 és 2021 között volt az Egyesült Államok elnöke. Ha idén ősszel ismét választást nyer, 78 évesen kezdheti meg második ciklusát, és 2029-ig, 82 éves koráig maradhat hivatalban.

Kép: Pixabay;
Cikk: Startlap.hu;

#donaldtrump#joebiden#usa#konfliktus#putyin#konfkiktus#béke#miavéleményed#monddmegte#tiktok#hirmagazin,

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version