Felháborító jelenséggel kellett szembesülnie Széphalmi Juliskának: feltételezhetően egy közelebbi ismerőse először egy barátja autóját rongálta meg, majd pár nap múlva az övét is.

Az ügyben a csinos táncosnő feljelentést is tett, a kár pedig összesen meghaladhatja a 600 ezer forintot!

Trágár szavakat és péniszt ábrázoló obszcén rajzokat karcolt valaki Juliska és az egyik barátja autójára. Az Instagram-oldalán mutatta meg ezeket az „alkotásokat”, majd lapunknak is elmesélte, hogyan történhetett az eset.

A legfrissebb hírek itt

– Egyik nap egy kedves barátom átjött hozzám, majd nálam is aludt. Ezután reggel arra lettünk figyelmesek, hogy az autója tele van karcolva obszcén szavakkal és rajzokkal. Mivel fekete az autó, nagyon látványos ez, konkrétan kínos most ezzel járnia. Nagyon dühít ez az eset, és biztos vagyok abban, hogy ez egy magánéleti bosszú, amit féltékenység hajthat. De nem értem, miért kellett ez a kicsinyes rongálás, hiszen április óta nem élek párkapcsolatban! Az első eset után keresgéltem összefüggéseket, hogy ki tehette, pár embert számon is kértem, de persze, mindenki tagadta. Majd aztán az én autómon is megjelentek ezek a rajzok, amelyek ugyanúgy néznek ki, mint a másik kocsin. Biztos vagyok benne, hogy ugyanaz az ember a tettes – mesélte Juliska, aki feljelentést is tett az ügyben.

Juliska barátjának az autójára az elkövető egy hatalmas péniszt rajzolt

JULISKA BARÁTJÁNAK AZ AUTÓJÁRA AZ ELKÖVETŐ EGY HATALMAS PÉNISZT RAJZOLT

Juliska egy ügyvédet bízott meg, hogy tegye meg a szükséges lépéseket a csepeli rendőrkapitányságnál.

Erről Te sem maradhatsz le!

– Egyelőre ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást. Most arra várunk, hogy a rendőrség behívjon, majd kikérdezzen minket, milyen előzmények történtek velünk, esetleg valaki megfenyegetett-e, netán volt-e valakivel konfliktusunk. A kár nagy, hiszen óriási felületekre karcolt az illető. Az én kocsimon kicsit kevesebb firkára volt ideje, azt gondolom, nagyjából 250 ezer forint lehet a kár, viszont a barátom kocsija hemzseg a rajzoktól és feliratoktól, neki akár 400 ezer forintba is kerülhet a fényezés – mondta felháborodva a táncosnő. – Viszont én nem akarom addig megcsináltatni, amíg elő nem kerül az elkövető. Remélem, végül minden kárunkat ő fizeti majd meg.

Különböző feliratokkal fejezte ki nem tetszését a rejtélyes karcoló

KÜLÖNBÖZŐ FELIRATOKKAL FEJEZTE KI NEM TETSZÉSÉT A REJTÉLYES KARCOLÓ

Sajnos, Juliska otthonánál nincsenek térfigyelő kamerák, de egy orvosi rendelőnél és pár üzletnél lévő eszközök talán rögzíthették az eseményeket.

Juliskáék arra gyanakodnak, hogy egy ismerősük kicsinyes bosszúját szenvedték el az autóik

JULISKÁÉK ARRA GYANAKODNAK, HOGY EGY ISMERŐSÜK KICSINYES BOSSZÚJÁT SZENVEDTÉK EL AZ AUTÓIK

Erről Te sem maradhatsz le!

– Biztosan éjszaka történt mindkét eset. Amint időm engedi, megkérdezem a sarkon található orvosi rendelőt, van-e esély arra, hogy a kamerájuk rögzítette a rongálást, illetve pár üzletben is kérdezősködöm. Jó lenne, ha mihamarabb véget érne ez az ügy, mert jelenleg félek hazamenni, és lett egy kis paranoiám is. Rossz érzés ezzel a tudattal élni, hogy valaki tudja, hol lakom, figyel engem, és azt is, éppen ki van nálam. Ki garantálja, hogy nem lesz a jövőben ennek folytatása? Nem tudom, meddig tud elmenni egy ilyen alak… Abban bízom, hogy azzel, hogy nyilvánosságra hoztam a bűncselekményét, majd feljelentettem, ő is megijed – reménykedett Juliska, akinek egyelőre nincs tippje arra, ki lehetett az elkövető.

Juliska képei és videói az INSTA-n

blikkruzs.blikk.hu