Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Felháborító! Fenyegetik a meggyilkolt sólyi kislány családját az elkövető rokonai! Oszd meg!

Felháborító! Fenyegetik a meggyilkolt sólyi kislány családját az elkövető rokonai! Oszd meg!

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Tegnap, végső búcsút vettek a meggyilkolt sólyi kislánytól

Több százan vettek végső búcsút attól a nyolc éves kislánytól, akit két hete ölt meg egy 16 éves fiatalember a Veszprém megyei Sólyon.

A hófehér koporsót délután ravatalozták fel a helyi temetőben, ahol a katolikus egyház szertartása szerint vettek végső búcsút az elhunyttól. A kislányt későbbi gyilkosa azzal csalta el otthonról, hogy menjenek focizni, de soha többet nem tért haza.

Lemeztelenített holttestét a Séd patakban találták meg. Gyilkosát – akit ismert is bátyja révén – két napon belül letartóztatták. A fiatalember tettét beismerte, azt mondta hirtelen érzelmi felindulásból cselekedett. A 16 éves fiú – akivel korábban is komoly problémák voltak – előzetes letartóztatásban van.

Forrás: ATV

Az Erő és Elszántság Mozgalom azzal a céllal látogatott el Sólyra, hogy lerója kegyeletét a meggyilkolt kislány családjának.

A megtört család beszélt is a mozgalom jelenlévő tagjaival és társelnökükkel, Lantos Jánossal. Mint megtudták, a család életét nem csak a tragédia súlya nehezíti meg. Fenyegetik őket az elkövető rokonai, és külön kérték is, hogy ezt minél több ember tudja meg. Veszélyben érzik magukat. Természetesen a család nem marad magára a bajban…

A Betyársereg innentől kezdve kiemelten figyeli az eseményeket. A családnak annyit üzennénk, hogy: “Mi ott leszünk mellettetek! Ránk mindig számíthattok!”

Forrás: hirzona24.hu


Exit mobile version